Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Hned mě bylo jasný, že to má kvůli matuře.. Kua už bych se taky mohl začít učit Koho to chytlo natolik, že sleduje Ulicu nadále ? já,pokud je čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 bohužel nekecám svata to zena!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 svata to zena!!!! pravdu díš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 já Vám dám dědka lumpové no pokud Vás zajímají detaily z natačení.tak pár zajímavostí natáčelo se to z velkým předstihem a to 15.3. od 17.hod do 5.hod. na zmíněné Olšanské ulici,která byla po celou dobu uzavřena.zima byla dost velká nejdříve se zkoušelo s kaskaderém a to asi 5 hodin /proto naše přítomnost,kdyby se něco stalo a poté se hrálo / Jak bývá" dobrým zvykem" u filmařů vše se mění během natáčení xykrát nejdříve jsem měl 3 věty,pak dvě a výsledek je možno vidět Nejdříve sanita přijížděla,pak zase odjížděla a na konec bylo rozhodnuto,že tam budeme stát po celou akci a "pracovat" Režisér byl velmi pohodový a vtipný,tak se to dalo a nebyla to taková buzerace,jak bývá obvyklé. Naše práce spočívala celou dobu s Patrikou Solaříkovou /Tereza Jordánová/ a byla velmi příjemná,je to inteligentí holčina,žádná namyšlená hvězdička.Byla u nás v sanitě 4 hodiny a tak se povídalo o všem.Důvod její seriálové nehody je prozaický,děla svou vlastní maturitu a tak potřebovala více času No co, dědek jseš, ale já jedinej jsem si na to vzpomněl a jiní jsou (jak to tady už tak bývá) jako opice a hned se opakují, no. Co nachčiješ proti větru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 No co, dědek jseš, ale já jedinej jsem si na to vzpomněl a jiní jsou (jak to tady už tak bývá) jako opice a hned se opakují, no. Co nachčiješ proti větru? ale mladej dědek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ale mladej dědek no to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 ale mladej dědek Tož to kurva že jooooo. Mladý a fešnýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Tož to kurva že jooooo. Mladý a fešnýýý oo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 taxem to konecne videl husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.