Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim mam radio na cd symphony ale namam cod pretoze som kupil octu a nedali mi ktomu cod vymenil som baterku a pita kod da sa ho nejako zistit alebo kto by vedel pomoct???? symphony 1u0035156d skzaz6b1002257 dakujem vam prosim pomozte mi moj imeil je jozefkromka@zoznam.sk

:skoda:

zdravim mam radio na cd symphony ale namam cod pretoze som kupil octu a nedali mi ktomu cod vymenil som baterku a pita kod da sa ho nejako zistit alebo kto by vedel pomoct???? symphony 1u0035156d skzaz6b1002257 dakujem vam prosim pomozte mi moj imeil je jozefkromka@zoznam.sk

nevím jakej máš ročník auta, ale já mám taky symphony, kod nemam zadnej.. ale koduje se to nejak pres komfortku, takze ja kdyz vydelam baterku tak udelam to, ze zmacknu knoflik na radiu abych ho vypl, zapnu zapalovani aby se mi rozsvitili kontrolky a pak zmacknu ten cudlik aby se radio zaplo. Napise se SAFE a asik po 3 sekundach se napise load nebo neco takovyho a pak zacne radio hrat. Nevim jestli je to konkretne i tvuj problem, ale za zkousku nic nedas ! Kdyz tak dej vedet jak jsi dopadl

:skoda:

jj,pokud to je origo radio k autu funguje to takhle, pokud to neni origo radio k autu at ti nehraje a nekupuj priste nic od corkaru :D

zkus 1010 :) videl jsem asi 4 radia symphony s timto PINem :))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.