Publikováno Červen 1, 200817 r Zdravím všechny a prosím o radu. Dá se někde sehnat klíč na povolení těch tisícihranných šroubů. Vypadají jako Torx, ale místo 6 hran jich mají 12. Ani nevím, jak se jim přesně říká, a zda je možné k nim koupit klíč. Díky Romaxik
Červen 1, 200817 r Zdravím všechny a prosím o radu.Dá se někde sehnat klíč na povolení těch tisícihranných šroubů. Vypadají jako Torx, ale místo 6 hran jich mají 12. Ani nevím, jak se jim přesně říká, a zda je možné k nim koupit klíč. Díky Romaxik Jasně že dá. Jmenuje se mnohohran a má označení M. Na sedačkách jsou myslím M10 nebo M12. Nedávno jsem si kupoval celou sadu nástavců na golu. Stála 220Kč a jsou tam nástavce od M6 až M12 včetně prodloužených. Koupíš to v prodejnách kde mají nářadí.
Červen 1, 200817 r Jasně že dá. Jmenuje se mnohohran a má označení M.Na sedačkách jsou myslím M10 nebo M12. Nedávno jsem si kupoval celou sadu nástavců na golu. Stála 220Kč a jsou tam nástavce od M6 až M12 včetně prodloužených. Koupíš to v prodejnách kde mají nářadí. JJ, máš pravdu, nedávno jsem tuto sadu taky kupoval, chce to spíše koukat ve speciálkách na nářadí.Dlouho jsem tu sadu nemohl sehnat.
Červen 1, 200817 r JJ, máš pravdu, nedávno jsem tuto sadu taky kupoval, chce to spíše koukat ve speciálkách na nářadí.Dlouho jsem tu sadu nemohl sehnat. já ji sehnal hned v prvním obchodu. jeto ale můj oblíbený a osvědčený obchod....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.