Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

j pekny, borec fak dobrej. jsem mu poslal fotku napisu z novyho supa a ukazal mi to. jestli to takhle cu..... no hodne dobrej pristup. a dela aji rucniky a tak ruzne.....

Vloženo
j pekny, borec fak dobrej. jsem mu poslal fotku napisu z novyho supa a ukazal mi to. jestli to takhle cu..... no hodne dobrej pristup. a dela aji rucniky a tak ruzne.....

Fakt hustej borec,díky tobě za typ i za nápis. :palec2: Já vím je to tvoje kopie,ale nebyl čas nic vymíšlet a ani jsem nechtěl,jenom nápis Superb.

Vloženo

j-novis : kdybych nechtel aby to nekdo mel tak to tady nezverejnim....naopak :) tekhle pokud to budete vozit na zadnim sedadle tak se treba nekde pozname po ceste :)

Petrik : he no uvidime....

Vloženo
j-novis : kdybych nechtel aby to nekdo mel tak to tady nezverejnim....naopak :) tekhle pokud to budete vozit na zadnim sedadle tak se treba nekde pozname po ceste :)

Petrik : he no uvidime....

Super,mám je na zadním okně a jsou pekelně dobrě vidět.

Vloženo

Tak jsem si taky objednal dva polštářky ve středu a dnes mi došly.Paráda.Kromě nápisu superb jsem si ještě nechal pod to hodit 2.5TDi a z druhé strany nápis Vick

• o 1 měsíc později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo
Tak jsem si chtěl udělat radost polštářky ale ten odkaz nefunguje, poradí někdo!!! :aggressive:

Sehnal jsem ty samé na Aukru, zkus se mrknout tam. Pravděpodobně to bude od stejnýho zdroje.

Vloženo

jo jo měl by to být ten samý dodavatel a to cos viděl na aukru tak je jen předloha.Vyšije ti cokoli a v jakékoli velikosti.Jen pošleš předlohu a do dvou dnů je to doma.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...