Laras Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 koukněte sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry792150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Supeer uz objednano......ale jeden napis pripude od tveho vzoru at to neni coppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Promin najek se mne motaji pismenka..... Budu mit na hore Superb a pod tim psane vysito Simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Tak to je pecka,taky si nějaké obstarám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 3x v černé barvě Superb, na návrhu písmenko R nebylo, tak jsem to neřešil Dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Taky už jsou na cestě v barvě vozu a nápis v barvě interiéru.Super jednání,rychlý přístup,tak se mi to líbí,díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 uz je mam doma. supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak zatim lezijou ale brzo se budou vozit.... teda az koupim novou baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Mam je hezci :smich: ptz tam je napis SimplyClever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 he tak uka. ti to posoudim a odsoudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Taky už jsou doma,fakt super rychlost a přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 j pekny, borec fak dobrej. jsem mu poslal fotku napisu z novyho supa a ukazal mi to. jestli to takhle cu..... no hodne dobrej pristup. a dela aji rucniky a tak ruzne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 j pekny, borec fak dobrej. jsem mu poslal fotku napisu z novyho supa a ukazal mi to. jestli to takhle cu..... no hodne dobrej pristup. a dela aji rucniky a tak ruzne..... Fakt hustej borec,díky tobě za typ i za nápis. Já vím je to tvoje kopie,ale nebyl čas nic vymíšlet a ani jsem nechtěl,jenom nápis Superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 j-novis : kdybych nechtel aby to nekdo mel tak to tady nezverejnim....naopak tekhle pokud to budete vozit na zadnim sedadle tak se treba nekde pozname po ceste Petrik : he no uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 j-novis : kdybych nechtel aby to nekdo mel tak to tady nezverejnim....naopak tekhle pokud to budete vozit na zadnim sedadle tak se treba nekde pozname po ceste Petrik : he no uvidime.... Super,mám je na zadním okně a jsou pekelně dobrě vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 na srazu okouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 No muj ne ...a to sem vam chtel ukazat vychytavek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak jsem si taky objednal dva polštářky ve středu a dnes mi došly.Paráda.Kromě nápisu superb jsem si ještě nechal pod to hodit 2.5TDi a z druhé strany nápis Vick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Tak konecne sem si udal cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak jsem si chtěl udělat radost polštářky ale ten odkaz nefunguje, poradí někdo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak jsem si chtěl udělat radost polštářky ale ten odkaz nefunguje, poradí někdo!!! Sehnal jsem ty samé na Aukru, zkus se mrknout tam. Pravděpodobně to bude od stejnýho zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Sehnal jsem ty samé na Aukru, zkus se mrknout tam. Pravděpodobně to bude od stejnýho zdroje. Na aukru jsem je viděl ale mám jiný požadavek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak jí napiš a třeba se dohodnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo jo měl by to být ten samý dodavatel a to cos viděl na aukru tak je jen předloha.Vyšije ti cokoli a v jakékoli velikosti.Jen pošleš předlohu a do dvou dnů je to doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak tak , jak rikaji kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.