remus1 Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Zdravím vás, chtěl bych do auta dát stropní monitor. Už jsem zjišťoval nějaké informace a byla mi doporučena velikost 7", vzhledem k tomu, že se na něj bude koukat z poměrně krátké vzdálenosti. Problém však je, že nevím jestli nebude monitor vadit při otevírání šíbru. Jak jsem koukal na tapec tak tam moc místa není a když vezmu do úvahy montážní desku a šrouby, tak mám strach, že se bude zachytávat roleta při otevírání šíbru. Pokud máte někdo zkušenost s montáží stropního monitoru do octy se šíbrem podělte se. Nerad bych ho koupil a pak zjistil, že to nejde. Dík... Editováno: 19. Červen 2008, autor: remus1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) ...večer mi napiš na ICQ... Editováno: 19. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku neni nutna, je dokonce zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Omlouvám se, ale včera jsem se už k netu nedostal. Pokud to půjde ozvu se dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.