century Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Dobrý večer. Mohl by mě prosím někdo vysvětli co a jak dělat, když chci něco poslat na dobírku? Nikdy jsem nic neposílal? Jak a co mám dělat? A jak je to s doručením peněz co mají být moje za tu dobírku? Jak to probíhá. Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 pokud nemáš u PPL smlouvu, balík na dobírku nevezmou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 aha, tak to potom jo... čili je to spíše pro firmy že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 u toptransu to lze a nemusis byt ani firma penize poslou na adresu 200kc popl. nebo na ucet 100kc poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 To je tak honosny, nebo obrovsky, ze musis vyuzivat PPL? Co treba CP? Mam v posledni dobe slusny zkusenosti, jako vazne v dobrem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) jo jo přesně tak.. můžeš využít službu Obchodní balík.. kdy vyplníš etiketu na balík, jednu složenku, dobírkovou s převodem buď na účet nebo s vyzvednutím na poště a pak klasický papírek k doporučené zásilce.. nic "víc" :-) je to do druhého dne.. dneska jsem platil asi 116 Kč za poslání. jo a když jsem využíval EMS služby přes Českou poštu a nestihli to do deklarovaných 14ti hodin druhého dne (tuším že to bylo 14:10 h.), reklamoval jsem a vrátili mi peníze zpět. A pak mi za to svině ztratili balíček s LEDkama.. Editováno: 25. Červen 2008, autor: davon citace posl. prispevku neni nutna, je dokonce zakazana! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Též kupodivu doporučím ČP. Posílal jsem přes ne CRT monitor a vše OK, za tuším 4dny od podání jsem měl peníze v ruce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 no ja CP pouzivam jen v pripade ze uz to jinak nejde, co se tyka PPL posilal jsem pres ne jeden balicek ale nebyl na dobirku, musel jsem ho zavest na jejich DEPO coz mi ale nevadilo mam je 500m od baraku a fronta nebyla zadna ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Olafe tos měl asi good den, já jednou na PPL čekam asi 20min abych se dozvěděl, že si mám vzít sebou živnosták a zaregristrovat se u nich a to sme byi asi na stejným depu - v tuřanech/slatině či kde to je.. Century: asi ti spíš zbývá ta ČP pokud si u nich třebas nějaký známý nezavede tu registraci pro dobírku. Pokud někoho takovýho máš, domluv se s ním a půjde i ta dobírka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 mozna to bylo tim ze jsem to posilal jako bezny obcan nepodnikatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Díky kluci za infa. Chci poslat dvě kola. zkusím tu ČP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 dej vedět jak si dopad u ČP taky bych potřeboval poslat kola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 posli to CP jedno kolecko mi dorazilo a v pohode tak tie dve by nebal byt tiez problem uz sa na ne tesim len to treba dobre zabalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.