Přejít na obsah

PPL na dobírku

century

Doporučené příspěvky

jo jo přesně tak.. můžeš využít službu Obchodní balík.. kdy vyplníš etiketu na balík, jednu složenku, dobírkovou s převodem buď na účet nebo s vyzvednutím na poště a pak klasický papírek k doporučené zásilce.. nic "víc" :-) je to do druhého dne.. dneska jsem platil asi 116 Kč za poslání.

jo a když jsem využíval EMS služby přes Českou poštu a nestihli to do deklarovaných 14ti hodin druhého dne (tuším že to bylo 14:10 h.), reklamoval jsem a vrátili mi peníze zpět.

A pak mi za to svině ztratili balíček s LEDkama.. lol

Editováno: , autor: davon
citace posl. prispevku neni nutna, je dokonce zakazana!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olafe tos měl asi good den, já jednou na PPL čekam asi 20min abych se dozvěděl, že si mám vzít sebou živnosták a zaregristrovat se u nich :kuk: a to sme byi asi na stejným depu - v tuřanech/slatině či kde to je..

Century: asi ti spíš zbývá ta ČP pokud si u nich třebas nějaký známý nezavede tu registraci pro dobírku. Pokud někoho takovýho máš, domluv se s ním a půjde i ta dobírka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...