liqidator Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 co je špatně,přijdu k autu chci vyvětrat auto přes dálku stáhnu okýnka ne úplně na doraz a větrám jako vždy,neotvírám dveře na nic nesahám a asi odhadem ani ne do minuty se okna sami zavřou,stalo se mi to tak už třikrát jinak vždy zůstávaj,mám dešťovej senzor,ale vždy se mi to stalo za sucha,nemám alarm MR 08 elegance furt mi to vrtá hlavou nevíte někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Myslím, že když neotevřeš dveře je to pro auto signál, že jsi omylem zmáčkl dálkáč a zase zamkne. Tak mi to alespoň dělá, jestli to funguje i na okna půjdu vyskoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqidator Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 mě se to stalo jak píšu všehovšudy třikrát a když to chci zopakovat tak to už nezavře to vypadá snad na závadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 mě ne, mě zůstanou otevřený třeba celej den, na druhou stranu mu nefunguje ani to zavření při dešti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.