century Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zdravím pánové.... Mam tu jednu www - www.sklepymoravy.cz Byl jste někdo někde? Máte nějaké typy, popř. fotografie.. Já jsem byl teď ve sklepě Mičulka a žádnej šlágr to nebyl.. Moc to s atmosférou sklípku nemělo. Co vy doporučíte něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Zdravím pánové.... Mam tu jednu www - www.sklepymoravy.czByl jste někdo někde? Máte nějaké typy, popř. fotografie.. Já jsem byl teď ve sklepě Mičulka a žádnej šlágr to nebyl.. Moc to s atmosférou sklípku nemělo. Co vy doporučíte něco? Hustopeče u Brna jsou hned u D2 a je to tam většinou na pohodu, osobně jšak jezdím do Mutěnic a to je teprve terno... Takže prvně Hustopeče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 A včíl Mutěnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 asi zalezi po cem jdes, ja byl vloni z kamosem kdyz se loucil se svobodou ve sklipku u Hodonina, nekde bych nasel kontakt kdybys chtel, ale bylo to takovy maly bylo nas tusim 8. Ma tam sklep, nadtim posezeni a v podkrovi postele. Skromny ale pro malej kolektiv vyborny. Druhej den na to jsme sli v 30°C hrat paintball to byl fakt napad, celou dobu jeste skoro pod vlivem sem si dejchal do te masky tu vuni vina ze zaludku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jdu po paušál za den, + ubytování, atmosféra sklípku a né hospody, supr lidi atd.. jak říkám je jich tam hodně nejen na tý stránce tak proto se ptám na typy. kam příště vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Vinárny Čejkovice,Čejč,Velké Bílovice Soukromé akce Velké Bílovice - pan Mádl, u něj natáčeli film Bobule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Osobně jsem byl na několika akcích - už 4x tady a bylo to super ! majitel p. Ivan Švásta, více v odkazu : http://www.selskysklipek.cz/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tady: http://www.vinobotur.cz/kontakt_na_nas.htm Super místo.....lidi....víno...jídlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak to než všechno projedu tak to si dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 www.vinarstvilubalovi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.