Publikováno Září 29, 200816 r http://www.123mp3.cz/d/sencor-scd-8224dr-2/ ma nekdo jakykoliv zkusenosti s timto modelem? vim ze od sencoru se neda nic ocekavat ale cena za ty parametry je vic nez lakava nemyslite?
Říjen 25, 200816 r ja nasel na netu o 700kc drazsi a byl to 2 DIN pohledej.rozhodne vypada minimalne lepe...a mel navic dotykovy display... Upraveno Říjen 26, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Říjen 29, 200816 r Autor tak tento kdyz uz nic tak je dotykovej taky.. ale co vim tak je jen z tech vypsanejch parametru.. hodila by se spis necich osobni zkusenost
Říjen 29, 200816 r neznám nikoho, kdo by byl se Sencorem spokojenej, a nebo to alespoň nevybíjelo baterii, když málo jezdil a stál déle v garáži.....
Říjen 29, 200816 r ...já tenhle model neznám, ani nevim o někom kdo by ho měl, ale...... Podle mě - nekupuj to. Měl jsem Sencor.... nějakej novej model autorádia ( funkcí jak nasr... ) a po třech měsících byla první reklamace, pak po půl roce ...a pak znovu....šílený obstrukce s vrácením peněz...dali mi nový autorádio. No raději jsem ho prodal za 400,- Jinak doma jsem měl Sencor DVD přehrávač a meteo stanici....obojí s problémy. Už bych do toho nikdy nešel...myslim do SENCORU . jirka
Říjen 30, 200816 r Autor dik za odpovedi.. ja si to tak nejak myslel ze to bude - funkci hafo (nalakani zajemce) ale kvalita jak uz bylo o tehle znacce receno asi stoktat nikde (zajemce co koupi holt musi pocitat do ceho jde) spis sem najivne doufal ze by se mohlo neco u sencoru kvalitativne a ve spolehlivosti zmenit..
Říjen 30, 200816 r Nezměnilo se nic já teď jeden budu asi vyhazovat, ikdyž s ním možná podložím regál v garáži,aby z něho byl aspoň nějaký užitek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.