Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám takový problém. V sobotu jsem se vracel z akce asi 40Km od městečka kde bydlím a felda mi zůstala stát asi po 15Km. Nešla nastartovat, prohledal jsem všechny pojistky a všechno v pohodě. Starter se točil a nic, asi po 20min jsem nastartoval bez problémů, jako kdyby se nechumelilo. Ujel jsem znovu asi 15Km a zůstal jsem znovu stát, zkusíl jsem jen otevřít kapotu a ochladit motor rychleji a po 15min. jsem opět nastartoval bez větších problémů. Dojel jsem k nám do města a asi 1Km před bydlištěm zůstal jsem znovu stát, teď to trvalo už asi 1hodinu než jsem mohl dojet domů. Nemá někdo podobnou zkušenost včem může být problém? Zkontoloval jsem elektriku jestli někde není nějaký upadly drát. Startuje bez problému, jen mám strach vydat se někam dál, abych nezůstal stát s celou rodinou někde na cestě. Jinak mám 1,3 MPi.

Díky za odpověď

S největší pravděpodobností regulátor otáček.

Presne toto sa mi stalo.... a vada bol Hallov snímač otáčok. stál asi 900.- Sk a je to už v pohode....

jj soráč.Ne regulátor,ale snímač otáček jak je již uvedeno. Feldu přece jenom již nějaký rok nevlastním.

• 2 roky později...

Ahoj, mám takový problém. V sobotu jsem se vracel z akce asi 40Km od městečka kde bydlím a felda mi zůstala stát asi po 15Km. Nešla nastartovat, prohledal jsem všechny pojistky a všechno v pohodě. Starter se točil a nic, asi po 20min jsem nastartoval bez problémů, jako kdyby se nechumelilo. Ujel jsem znovu asi 15Km a zůstal jsem znovu stát, zkusíl jsem jen otevřít kapotu a ochladit motor rychleji a po 15min. jsem opět nastartoval bez větších problémů. Dojel jsem k nám do města a asi 1Km před bydlištěm zůstal jsem znovu stát, teď to trvalo už asi 1hodinu než jsem mohl dojet domů. Nemá někdo podobnou zkušenost včem může být problém? Zkontoloval jsem elektriku jestli někde není nějaký upadly drát. Startuje bez problému, jen mám strach vydat se někam dál, abych nezůstal stát s celou rodinou někde na cestě. Jinak mám 1,3 MPi.

Díky za odpověď

Asi pozdě,ale přece :) snímač otáček,nejspíš.Dělala mi přesně to samý....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.