carrot Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jak řešíte zajištění Subwooferu v boxu (umístění v kufru za sedačkami) proti pohybu? Hledal jsem všude možně a prohlížel nespočet fotek, ale buď to bylo řešeno různými nepěknými popruhy nebo to z tech fotek nebylo poznat. Určitě je to banalita pro zkušené jasná věc, ale mě to vrtá hlavou a nemohu na nic rozumného a snadno realizovatelného přijít. Díky za rady a fotky vašich realizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Já mám zespodu na SW bedně nalepenej suchej zip a drží to dostatečně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carrot Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Hm, díky za zajímavej tip. On je již SW BOX pokrytej kobercem, tudíž by možná stačilo přilepit jen suchej zip na podlahu kufru (nevím zda tam nechat tu ochranou gumu nebo ji vyhodit a dát to rovnou na koberec) ten koberec na BOXU by se k němu už chytil. To by mohlo bejt zajímavý řešení pro snadnou demontáž v případě převážení něčeho vetšího v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckies Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 hale ja kdyz jsem mel tubu tak jsem ji mel prikurtovanou trakama k podlaze a nebylo to hnusny...ted mam box tak tezkej ze se ani nehne )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 ahoj já tam většinou dávam suchej zip a to drží dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 ja co mam v kufru tak taky na suchem zipsu,na bednu to bude taky stačit i když mi drží jen tak a to tomu davam sadu(rozjezdy),ona sama o sobě je dost těžka...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 ja som si skusal plny plyn a zatacky na doraz a bedna sa mi ani nepohla. Takze to zatial moc uchycovat nechcem. Ale mam strach aby nas to v aute v pripade buračky nepozabijalo, no v tom pripade tam suchy zips nestaci. Takze to asi utiahnem niakym stahovakom o tie oka co su na bokoch v kufri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 jako mysliš že ta bedna proleti skrz sedačky když je netlačena uplně na nich,dovedeš si představit tu silu ktera by musela nastat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 ne myslim to tak ked auto parkart otocis neveryl by si ale nahoda je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jo tak tuhle variantu sem uplně vypustil,to mas pravdu to by se mohlo dostat do interieru....ale to by už byl crash jak prase!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 ani neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 já tam mám dvoje malinký vingle a drží to taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 daš pls foto? neviem co su vingle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Já ho měl taky na sucháč a moc nedržel Tak sem ho přitáh gumou a je klid, ani se nehne... Ale až přijde fáze dodělání, tak budu muset taky vymyslet jiný uchycení, co nebude vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 daš pls foto? neviem co su vingle Potřebuješ to ještě, až teď jsem si všiml, že chceš fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 uz nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak já sem dneska dělal uchycení subu pomocí sešití pár popruhů a chytl sem to na levé straně o oko v kufru a na druhý straně o oko na ISOfix na sedačku. zítra hodím foto. a drží to slušně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 tak tady sou. fotky nic moc. byla tma a zima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 ja to este stale nemam uchytene a nehybe sa to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 nejlepsi ,nejrychlejsi a nejlevnejsi zpusob jeje suchy zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak ho dej do rezervy a máš klid! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Danone: ten sub už sem někde viděl Radektuning: sucháč je dobrej, ale ne pokud tam máš ten koženkovej nesmysl Romariooo: a co rezerva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Mám ji tam...sice tu uzkou ale je tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 a jak to hraje, když na tom máš třeba nějakou tašku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Potřebuju auto na práci a takhle jak to mám vyřešené to je ideál.Ano.Hraje to a hoodně dobře! Narvat basaky a tubu do kufru neni umění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.