Březen 1, 200916 r Lupino: taky super! Hele mužeš mi poslat tu melodii do emailu?Ta taky nemá chybu do té my hifárny.
Březen 1, 200916 r Lupino: taky super! Hele mužeš mi poslat tu melodii do emailu?Ta taky nemá chybu do té my hifárny. jj pošlu dej meil na sz jak to najdu maš to tam
Březen 1, 200916 r taky přidám dvě lonňský videa... ale je to slabota proti Dastaxovi a Lupinovi ... hihi
Březen 1, 200916 r ja tu mam taky par... ale uz tu snehu moc nenii... :/ treba nejaky bude jeste pristi tyden v Tatrach..
Březen 1, 200916 r ja mam tady taky neco..ale neni to auto.. je to SNB.. a muj lonsky zacatek na tom.. nepatri to sem..ale to je fuk... a kom to vadi tak sory...ale je to zima je? tak co..
Březen 2, 200916 r taky přidám dvě lonňský videa... ale je to slabota proti Dastaxovi a Lupinovi ... hihi pěkna vorba ja bych tam zustal
Březen 3, 200916 r Autor Dastaxuuuu špica!!!! chci se zeptat... jak máš uchycenou kameru??? Takhle :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.