Šípek Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Ahoj, pls takovou pitomou radu - když MDI zapojím tak jsem se dočetl, že musím nakódovat, nebo že se za pár minut spáruje. tím nakódováním mám navštívit někoho s PC, kdo to napíchne a odpípne? Sorry za ten blbej dotaz -) jsem zručnej, ale jinak PC vs auto nedávám. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Ano nakodovat přes pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šípek Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Milhausek - díky moc. Nakonec jsem vše připojil ještě jednou a dal nový kabel radi x MDI a rozběhlo se to. jediný problím je v tom že MDI jednotka neumožňuje na radiu volbu browse a listování v hudbě je jen jako v jedné velké složce ( cca 800 skladeb). Přičemž když něco pustím, tak v INFO je vše uvedeno, jako TITLE, ALBUM, ARTIST apod. Prostě nemohu vyhledat adresář s interpretem, vybrat album a pustit jen to. V čem by mohl být průblém? děje se mi to jak u iPod 3g tak u FlashDisk 8gb ( mám oba kabely MDI x iPod, MDI x USB). :D :D jsem v tom začarovanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Nepamatuji si presne funkce, ale software v mdi a rádiu mas poslední? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šípek Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 to je právě to, co nevím. Ani nevím, jestli se to dá (jako obyčejnýmu smrtelníkovi) zjistit. Případně kdo to dělá? ve Škodovce? za kolik a je to na počkání, nebo nějaká obštrukce? :D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Udělám obojí na počkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šípek Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 před 36 minutami, Milhausek napsal: Udělám obojí na počkání psal jsem ti zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šípek Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Ahoj Tak ještě jednou, dnes jsem byl ve škodovce a software mám prý aktuální - tak už nevím co s tím???? poradí ještě vůbec někdo? bo jinou jednotku MDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šípek Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 V 10. 8. 2012 na 19:32, Milhausek napsal: Ferda - Strakonice.. Ahoj - máš na něj kontakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 012 Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 (editace) Vyřešeno :) Editováno: 5. Únor 2022, autor: Lukáš 012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN SVITOK Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 zdravím nech ma niekto opraví ak sa mýlim ak nie je v aute octavia II predFL rok 2005 čiže prvá dvojka nikde konektor MDI,teda aspon som ho nikde nenašiel -znamená že tam z výroby nie je, neda sa zistiť odkedy a ktore octa ho mali prosím,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitlotdi Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Zdravím, prosím Vás neviete niekto či je možné rozbehať na MDI bluetooth prehrávanie? Mám MDI 5N0035342G a rádio Swing v OII. USB prehráva v pohode ale mám ten čínsky adaptér na BT/MDI a ten nechce rádio načítať. Telefón s ním spojím akurát neprehráva resp. rádio ho nevidí... Nemáte to niekto spojazdnené BT cez MDI? Máte to niekto zapojené cez ten BT adaptér do MDI? Funguje to tak vôbec alebo to funguje len v Audi MMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Knápek Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince Montoval jsem origo MDI sadu (pro Yeti) do oktávky 2009. V autě je Swing od fy Blaupunkt. Zapojení je jednoduché, byl k tomu návod, ale je dostupný i na netu. Z origo rádiového konektoru se vypíchnou tři káblíky a přepíchnou se do extra konektoru. Místo nich se napinují zpět jiné z dodaného svazku, do kterého se pak do protikusu zapojí ten extra konektor. Z velkého konektoru se odpojí modrá svorkovnice a místo ní se vsadí nová. Tím se deaktivuje zdířka AUX. Šlo by to nejspíš zapojit oboje, ale stejně to nepoužívám, takže jsem to s klidem nechal tak, jak bylo v návodu. Verze pro Yeti má trochu kratší kabeláž (počítá se s umístěním za rádio a klimu) takže by mi nevycházelo umístění krabičky u oktávky za přihrádku spolujezdce. Nechtělo se mi to prodlužovat, takže jsem MDI celé nechal v přihrádce, do které kabeláž akorát pěkně vyšla. Flashku tam stejně mám furt a v přihrádce moc věcí stejně nevozím. Nakonec stačí napíchnout VAG, v CAN Gateway si vyjet všechny jednotky, zaškrtnout fajfku u patřičné jednotky, ke které se dá připojit (v mém případě Media player 3). Pak už jen připojit flešku s hudbou, zapnout rádio a poslouchat. Nevím, jestli je to nutné, ale zvolil jsem raději formátování FAT32. Montáž mi zabrala asi dvě hodiny, ale čistého času by to bylo tak na hodinku. Nejvíc mě brzdilo špatné osvětlení v garáži a vymýšlení, práce samotná byla hotová rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.