Tomas Firt Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 mam original Skoda bluetoth HF a mobil Samsung Innov8 se Symbianem a nejdou mi synchronizovat kontakty. Zkousel jsem aplikaci Nokia 810 contacts download, ktera na Nokie funguje a s HF kontakty presouva, ale na Samsungu mi to pri instalaci napice "chyba certifikatu". Nevi nekdo jak tento problem vyresit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 mam original Skoda bluetoth HF a mobil Samsung Innov8 se Symbianem a nejdou mi synchronizovat kontakty. Zkousel jsem aplikaci Nokia 810 contacts download, ktera na Nokie funguje a s HF kontakty presouva, ale na Samsungu mi to pri instalaci napice "chyba certifikatu".Nevi nekdo jak tento problem vyresit? Diky zkus 610 mě 810 taky nejela a 610 zabrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Firt Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 diky za radu. nemas odkaz na ten soft 610? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Firt Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 610 jsem zkousel, ale porad to pise chyba certifikatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 610 jsem zkousel, ale porad to pise chyba certifikatu někdy pomůže při instalaci změna datumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Hmm to bude asi tím, že certifikát je určen pro Nokie...tak jedině si poradit jinak.... http://www.symbian-os.eu/viewtopic.php?t=280 všechno dá trochu práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Hmm to bude asi tím, že certifikát je určen pro Nokie...tak jedině si poradit jinak....http://www.symbian-os.eu/viewtopic.php?t=280 všechno dá trochu práce.... dyk píše že to zkoušel i se softem pro 610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.