Přejít na obsah

Originál radio s MP3 a bluetooth pro mobil?

pasat

Doporučené příspěvky

Originál rádia umí hrát MP3 třeba Stream nebo Audience.

Pak navigace Nexus a Columbus.

Tady se dají stáhnout návody

http://new.skoda-auto.com/cze/service/docu...es/octavia.aspx

Mobil se připojuje přes originál BT HF sadu.

Jestli myslíš neoriginál rádio tak nevím.

Ještě mě napadlo jestli máš facelift Octavii 2 tak do ní se dávají ještě jiná rádia Swing nebo Bolero a ta umí přehrávat MP3 samozřejmě taky

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to rozdělil na 2 otázky:

1. Originální rádio s MP3 - nové to umí všechny, ale pozor na starší bazarové typy, první verze Streamu třeba MP3 neuměly
  2. BT HF sada - buď můžeš použít originální Škoda, nebo nějakou jinou (Nokia, Parrot, ....)

Já měl v autě starý Stream bez MP3, ve kterém nešlo podsvícení a HF Nokia CK-7W, po pokusu o opravu mi rádio zničili ve značkové servise Škoda a tak jsem koupil nový Stream v servisu, což dnes považuji za hodně velkou chybu (za ty peníze se tu dá sehnat i navigace), ale toto fórum jsem ještě neznal. Velmi záleží na tom, co od rádia a HF sady chceš..... dobře si to rozmysli, hodně také záleží, jaké auto vlastně máš a co vše budeš muset případně vyměnit

Otázký tedy jsou:

• Jaký telefon používáš?
  • Kolik do toho hodláš investovat?
  • Preferuješ jen rádio, nebo současně i navigaci, zobrazení parkovacího asistenta?
  • Potřebuješ vidět, kdo ti volá?
  • Potřebuješ jen přijímat hovory nebo chceš i volat z auta?
  • Máš maxidot a multifunkční volant?
  • Jaký modelový rok auta máš?
  • Na jakých místech parkuješ?

Originální 2 DIN rádio se dá koupit buď v servisu (já za Stream dával 12 000, je to sice se zárukou, ale hooodně drahá sranda a představa origo Columbuse to ani náhodou, zvláště kdyby mi ho pak šlohli), nebo třeba tady na fóru, ale dávej si pozor na ty starší co MP3 neumí a vždy chtěj rádio včetně PIN kódu.

Pokud bys chtěl vidět na maxidotu, kdo ti volá, nebo listovat v telefonním seznamu, potřebuješ originál HF BT Škoda, řešit to v servisu, tak leda v nějakém hodně dobrém, obvykle tam kluci umí vyměnit díly, ale moc se v tom nevyznají a cena je veliká, narozdíl od pár lidí tady na fóru, kteří ví co se musí vyměnit a jak to nakódovat v autě (můj obdiv zde patří zejména Rolbařovi, Cosbymu a dalším). Pokud jen chceš vidět, kdo ti volá, tak dneska to umí i neorigo sady, akorát pak musíš někde namontovat panel, kde se ti to zobrazí.

Kdybych já měl dnes měnit rádio a dělat HF, jdu do origo HF včetně výmeny budíků + maxidot a všech jednotek, to rozhodně a asi bych vzal Columbuse, ale určitě ne za ty prachy, co za to chtějí v servisu.

Odkaz ke komentáři

Teď mám Stream bez MP3 a asi bych Audience s MP3 + origo bluetooth HF od Škodovky ...

- používám SE 790i, Nokia 6220 classic a N 6300 - vše má bluetooth.

- investoval bych do toho za materiál cca. 10000Kč (+ - ) + práce

- navigaci nechci = nevyužiji a je to moc velké lákadlo pro "smažky" a jiné případy

- rád bych viděl kdo volá (ale není to úplně nutné)

- určitě budu volat z auta

- mám maxidot a multifunkční volant NE (dělé se i multifunkční 3-ramínko???)

- je to MR 2004

- parkuji v garáži, ale občas i před obchoďáky atd... :aggressive:

- nerad bych neorigo bluetooth sadu - nelíbí se mně ty dodělávané displeje :kuk:

Díky předem za rady a nápady lol

Odkaz ke komentáři

Cena 10 tisíc znamená, že to rozhodně nelze dělat ve značkovém servisu, neboť jen ta audience tam stojí 2x tolik. Rádio zkus poptat v sekci bazar, třeba někdo mění audienci za columbuse a prodá ji levněji. Na originál HF BT poptej někoho, kdo se vyzná v tom, co vše potřebuješ a taky to umí nakódovat, je tu o tom celé vlákno zde.

Odkaz ke komentáři

Teď mám Stream bez MP3 a asi bych Audience s MP3 + origo bluetooth HF od Škodovky ...

- používám SE 790i, Nokia 6220 classic a N 6300 - vše má bluetooth.

- investoval bych do toho za materiál cca. 10000Kč (+ - ) + práce

- navigaci nechci = nevyužiji a je to moc velké lákadlo pro "smažky" a jiné případy

- rád bych viděl kdo volá (ale není to úplně nutné)

- určitě budu volat z auta

- mám maxidot a multifunkční volant NE (dělé se i multifunkční 3-ramínko???)

- je to MR 2004

- parkuji v garáži, ale občas i před obchoďáky atd... :aggressive:

- nerad bych neorigo bluetooth sadu - nelíbí se mně ty dodělávané displeje :kuk:

Díky předem za rady a nápady lol

kdyby si mnel zajem blutu origo ti muzu nabydnout jak s montazi tak bez ni kdyztak moje nabidka je tady v bazaru :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...