Přejít na obsah

Leštěnka na palubku

Woody

Doporučené příspěvky

Ja jsem nekolikrat vyzkousel tusim je to Armorall zda jsem to dobre napsal a je to napustena houbicka (molitan) nejakym svinstvem, lterym to pretres, pokud chce rozetres suchym, pokud ne, nechas tomu lesk jak psi kulky... Spokojenost za ty prachy /asi do pade/, vice nepotrebuji, nejsem zase takovej lestenka :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec, mám takovy problém, při leštění palubky leštěnkou se mi krásne leskne, ale lesk se za chvíli stratí,můžete mi prosím něco doporučit co drží dlouho lesk a co např používáte a jaké máte zkušenosti? :help: Dík ;)

nejlepsi je Riwax ,taky se necha zaplatit ale je fakt perfekni,jak na palubku tak i lestenky na lak co maji jsou :palec2:

Odkaz ke komentáři

na lajně se škrábance opravujou zapalovačem ;)

hlavně jsi "nechatrej" že to vezeš v autě a nedáš si tam hadry.

Ja vím, jsem (), na vše si davam pozor, a se mi s tím něco nestane a teď tohle :kuk: . A dělal jsem to pistolí proto, protože to nebyla jen jedna ryha, ale bylo to jako když zakopneš a sjedeš držkou po asvalt. Nechapu jak jsem to mohl s voje mu auti udělat :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...