Woody Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Zdarec, mám takovy problém, při leštění palubky leštěnkou se mi krásne leskne, ale lesk se za chvíli stratí,můžete mi prosím něco doporučit co drží dlouho lesk a co např používáte a jaké máte zkušenosti? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ja jsem nekolikrat vyzkousel tusim je to Armorall zda jsem to dobre napsal a je to napustena houbicka (molitan) nejakym svinstvem, lterym to pretres, pokud chce rozetres suchym, pokud ne, nechas tomu lesk jak psi kulky... Spokojenost za ty prachy /asi do pade/, vice nepotrebuji, nejsem zase takovej lestenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 já vždycky dostanu nebo koupím v rámci rodinnýho nákupu něco v hypernově nebo podobně, takovou tu klasiku kolem 70ti korun a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Ja jsem včera vezl dřevotřískovou desku a rval jsem ji na zadní sedadla, somozřejmě jsem podřel prah popelník a středovy tunel . Tak jsem hned vzal horkovzdušku a nahříval. Jenže teď to udelalo takové lesklé místa, tak nevím co stím, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 jako nezlob se na mne, ale proč si to dělal tou horkovzdušnou pistolí??? Tam nahřeješ jedno místo na jiné stupně než druhé a potom ti to dělá ty psí kusy, které dělá, vůbec se nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 na lajně se škrábance opravujou zapalovačem hlavně jsi "nechatrej" že to vezeš v autě a nedáš si tam hadry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 jako nezlob se na mne, ale proč si to dělal tou horkovzdušnou pistolí??? Tam nahřeješ jedno místo na jiné stupně než druhé a potom ti to dělá ty psí kusy, které dělá, vůbec se nedivím ono se to tim opravdu opravuje ale musi se s tim hodne opatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Zdarec, mám takovy problém, při leštění palubky leštěnkou se mi krásne leskne, ale lesk se za chvíli stratí,můžete mi prosím něco doporučit co drží dlouho lesk a co např používáte a jaké máte zkušenosti? Dík nejlepsi je Riwax ,taky se necha zaplatit ale je fakt perfekni,jak na palubku tak i lestenky na lak co maji jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 na lajně se škrábance opravujou zapalovačem hlavně jsi "nechatrej" že to vezeš v autě a nedáš si tam hadry. Ja vím, jsem (), na vše si davam pozor, a se mi s tím něco nestane a teď tohle . A dělal jsem to pistolí proto, protože to nebyla jen jedna ryha, ale bylo to jako když zakopneš a sjedeš držkou po asvalt. Nechapu jak jsem to mohl s voje mu auti udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 teď už s tím nic neuděláš, kup ty plasty nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 dobrý jsou od coyote,nebo v globusu kupuji wiper,zkoušel jsem i silinol,ale jinak jak píše exBobík:kup to nový pokud je to extrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tak jako už to extrem není, horkovzduška to dost zpravila, ale na ukor těch lesklych fleků. Jak jsem to přejel leštěnkou, tak je to ok, ale ta moje asi po tydnu ztrácí lesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.