Přejít na obsah

Woody

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5 741
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

2 Sledující

O uživateli Woody

  • Narozeniny 1. Leden

Návštěvy profilu

10 178 zobrazení profilu

Oznámení Woody

  1. Klucí, mám problém. Nějak se mi podařilo vypnout osvětlení tlačítek na okna, osvětlení klik a osvětlení ovladače světel. Nevíte náhodou kde to znova zapnout?
  2. Woody

    Kódování Kamiq

    Zdravím, nějak jsem si omylem přes Caristu, nebo Car scanner vypnul osvětlení klik a ovládačů oken na kamiqu. Nevíte prosím kde to hledat a znova zapnout?
  3. Vypneš tlačítko, přestane svítit kontrolka a je to 😁
  4. Zdravím, zkoušel někdo nakódovat rozpoznávání značek a asistenta dálkových na kamiqa? Zkoušel jsem to a nejde mi to. Nevíte jak zjistím jakou mám kamaru a jestli to podporuje? Mám kamiqa 7/2023
  5. A při startu na maxidotu červeny trojúhelník a hláska, že je vypnutý stop start?
  6. Rozšiřoval jsem na bezdrát a v servise řekli, že jim to nejde nainstalovat. Budou to řešit se škodovkou.
  7. Nemáte prosím někdo návod? Ten výše mi nejde otevřít.
  8. Tak jsem byl dneska dodělat bezdrát a nešlo to. Budou prý zjišťovat proč a pak dají vědět.
  9. Tak mám taky namontované a svítí vám to tlačítko u otevření dveří. Nemám to nijak zmapované, jen jsem to nahodil a vyzkouším až příští týden. Ale té kontrolky na tlačítku jsem si všiml.
  10. Mám kamiqa od pondělí a budu dodělávat bezdrát. Ale až v pondělí, už jsem objednán do servisu. Prý práce na cca půl hoďky.
  11. Zdravím, Je tady prosím někdo kdo by dokázal sehnat nového dodavatele plynu za nějakou normální cenu? V pátek mi přišel email, že můj dodavatel končí. Od 19.10 mám dodavatele poslední instance a tam mi vychází topení plynem na rok na 100000,-. Jestli je tady někdo, tak moc prosím o pomoc. Děkuji. Když tak email: woody@post.cz
×
×
  • Vytvořit nový...