O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 bry rano panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Bré ránko chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdravim te Kony .... Staci trosku dyl pospat a hned ma clovek rano i odpoledne ,,, Ale ,stihl jsem si zajet uz i zablbnout s autem akorat ja vul zas si nevzal fotak na nejaky to zimni soutezni foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 co to je zablbnout? Já neblbnu, teď se mi ani nechce jezdit abych to nezasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ja mam utak zaranej dost ,tak jsem to byl trosko rozručkovat na jednu plochu co tu mame,,ale jen zlehka .... Dneska jetu krasne tak byla i naladicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jasný, tady taky krásně, byla by náladička, ale obě auta umytý a jak taje tak akorád bordel všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 J,tak to je jasny no .Pak skoda casu hned si to zas*at .... Ja mam prave pokazde takovou smulu ,ze kdyz se autak nalesti do hodinky nebo na druhy den zacne prset ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak to tak maj všichni, takovoudle smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Cloveka to vytoci slusne pak no .... No a ty ses odkad ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ústí nad Labem a původně Příbor, takže prapůvod kousek od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tedko koukam na profil ,nevsiml jsem si ... Jj ,pribor to je o neco blize .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 No nic jdu něco dělat nemůžu být furt v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jasny mej se : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak u nas vyjmecne nic nepripadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tady pres noc neco malo jo,,ale jelikoz sviti slunko o 100/6 tak je to pomalu pryc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 uz aby to slezlo vse a mohlo se umejt aniz by bylo druhej den zase zas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Mam takovy blby tuseni ,ze si na to jeste pockame .... Uvazoval jsem,ze si necham na zimu autak polepit pruhlednou folii a na jare ji sloupnu ,,bude jako novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdarec kuci. Tak ja uz po O,vygruntovane doma,ale auto zajebane jak slak . Uvazoval jsem take ze nekam skanu zabordit,ale nejak se mi nece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) brý odpoledne:) jsem už zase doma...auto před domem, ale totálně zahnojené, přemýšlím zda má cenu s tím něco dělat... Editováno: 1. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 zdar kluci Luky kašli na to, nemá to cenu. já to mám taky jak kdybych byl solné auto, ale co se dá dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Styndis: jj dlabu na to, ale sere mě to, už aby bylo teplo.....auto je ted fakt jak solná koule:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 myslel jsem, že to dneska opláchnu, ale je pod nulou a táta by se pak nedostal z garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 ja chtěl taky krapet oplachovat, ale kašlu na to...včera na chatě jsem akorát vyměnil olej a trochu vyluxoval uvnitř, holt ted musí auto sloužit, na jaře mu zase pořádnou očistou posloužím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Bry den kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.