Únor 24, 200916 r ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr
Únor 24, 200916 r Autor ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr Ty nepoužíváš HF
Únor 24, 200916 r ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr Ja uz telefonuju jen pres sluchatko nebo repro .,, do ruky founa raci neberu .... Musim bejt precijen hodnej
Únor 24, 200916 r ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr pekne jim to blika co? taky uz jsem je videl v akci
Únor 24, 200916 r Autor ale ten jejich passat má užasnej zvuk Ale za litr si ho poslechnout ?!? - no nevím
Únor 24, 200916 r Autor a nestačilo by HF Jo to asi jo !!! Nebo rádio a nemám problém s jakýmkoli telefonem.
Únor 24, 200916 r taky chci porasit nejaky HF casem ale asi to bude orig. a skrze BT a zrovna na maxika a columbuse....
Únor 24, 200916 r bliká to parádně a hlavně ty nápisy vzadu ZA MNOU PROSIM jj to za ten litr stoji ne? mel jsi udelat hned exkurzy kary .... panove kdyz je to za ten litr... tak me i svezete ne?
Únor 24, 200916 r taky chci porasit nejaky HF casem ale asi to bude orig. a skrze BT a zrovna na maxika a columbuse.... já tam mám hf z výroby nevíte někdo jak by se to dalo přědělat na bt
Únor 24, 200916 r hmm drahá prohlídka no...škoda litříku... jen to nesmím říct doma moja by mě pěkně sjela jako něco že jsem debil a že jí by se to nikdy nemohlo stát
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.