Únor 27, 200916 r Jak kdy - 5,5 až 12 hodin max ale většinou 7-10 podle toho co mám za službu. Hm, tak to je teda dost. Jezdíš s MHD nebo s příměstskou? Měníš trasy nebo jezdíš pořád jednu a tu samou?
Únor 27, 200916 r Cau Luky .., No dneska to bude potreba,,venku jakztakz prijemne,,snad nezacne prset a uz jsem dlouho nemel nejaky to piívo.)
Únor 27, 200916 r Jak to vypada s tim byteckem ? ...uz neco mas... Ptal jsem s toho znamyho a uz ten prazsky nema,,, mel to jen docasne kvuli praci .,,
Únor 27, 200916 r Co se týče bytečku tak zatím není....a v tuto chvíli nevím jestli bude....má to svý jistý důvody
Únor 27, 200916 r jasny Ja jen,ze jsem se ptal at nereknes,ze jsem zapomnel .... Tak at jde o cokoliv ,at se to vyresi
Únor 27, 200916 r neboj nereknu:) ...no vyřeší? to se vyřeší, jen je pořád ve hvězdách jakým směrem, rozebírat to radši nebudu
Únor 27, 200916 r tak to ti teda nezávídím. mě poslední dobou ta práce leze pěkně na nervy hlavně zákazníci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.