Březen 14, 200916 r Tak to já sem to měl takhle nějak podobně ze čtvrtka na pátek a v pátek to pokračovalo Ale dneska už jsem to celkem dohnal !!! No já to nedoháním, ono se to vždycky nějak srovná...
Březen 14, 200916 r Autor Hrabě: pojedeš na škodahome co bude v květnu? Jj. Pokud se nestane něco nepředvídanýho tak jedu na všechno co tam mám napsaný Jenom ještě musím zamluvit chatku v Doksech jinak už všude mám.
Březen 14, 200916 r Autor No já to nedoháním, ono se to vždycky nějak srovná... To jó, ale zrovna mě to teď vyšlo že nikam nemusím a co jinýho dělat "doma"
Březen 14, 200916 r Autor Ne ne, ve Žďáru nad Sázavou !!! To je z vánoční akce ale jsou většinou 2x ročně
Březen 14, 200916 r Autor Tak kdy tam vyrazíme ??? Na kdy to budeme domlouvat ? až na 4. týden v dubnu ? Ten první je tak nějak už moc narychlo
Březen 14, 200916 r No mě je to vcelku buřt. Pokud se nebudeme schopni sformovat za tři týdny nebo ten termín bude full, tak asi až ten termín 25. a 26.4.
Březen 14, 200916 r Autor To sice budu mět myšlenky někde jinde ale třeba na to zapomenu - v pondělí mám jít na koloskopii . Ale 3.týden jsem v lázních, 2.je před velikonocema což asi hodně lidí bude někde jinde a ten 1.je no - moc málo času na to se domluvit se všemi zůčastněnýma stranama.
Březen 14, 200916 r Autor Nebo tam zkusím zítra brnknout a uvidíme kdy tam pojedeme na weelet sjednat podrobnosti.
Březen 14, 200916 r Autor Tak to je špaténka s tím citronem Ale zajel bych na Rohlenku - ježe to bych se asi už nevrátil ?!?
Březen 14, 200916 r Autor Vyhlášená ?!? Já tam tomu říkám - Psychiatrický ústav Motorest Rohlenka podle toho co se tam občas sejde za individua !!! Ikdyž ta benzinka do toho kolosu patří taky. Upraveno Březen 14, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 14, 200916 r Autor Pro Tebe je to akorát když jedeš z Prahy. To já když jedu odněkud "zhora od Vás" tak se mě tam už nechce páč se vidím už doma. A když jedu od nás tak je to zase brzo někam chodit
Březen 14, 200916 r Romariooo:To by bylo fajn...jardu sem taky dlouho neviděl a má to do HK kousek...víkendy mám volný,tak myslím že by sme se mohli nějak domluvit... jdu si pro pivko....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.