Březen 15, 200916 r Autor To by šlo, našmodrchej jim Emila a bude to... Jdu tvořit a zítra ještě zavolám pro zichr !!! Dej si i za mě a aspoň dva ať nekulháš dom !!!
Březen 15, 200916 r Autor Hrábě: denně dva litry.Je to k vzteku! Ale to zase není až tak moc na to kolik vody se tam ztratilo
Březen 15, 200916 r Ale stejně mě to sere.V uterý nebo ve středu by se ty sádroše mohli uzavírat a do té doby se to snad vysuši.
Březen 15, 200916 r Autor ... No uvidíš podle vlhkosti a co Ti na to řeknou odborníci. Aby se to zase zbytečně neuspěchalo a pak to nedělalo nějakou paseku
Březen 15, 200916 r Hrábě: ano to máš pravdu ale nemužu donekonečna čekat a od toho mám ten vysoušeč.Mělo by to pomoct.Nevěřil bys kolik to žere energie.Neskutečně moc!
Březen 15, 200916 r Autor Tomu věřím že to pěkně motá s hodinama . Pak už ale jenom klasika - topení a okna ale to by bylo na hodně dlouho.
Březen 15, 200916 r Autor Dneska néé !!! V 9. mě zbudila kamoška a než jsem se vykoupal a probral tak bylo 11. a to už jsem byl u ní S těma nočníma v tom mám nějakej bord..
Březen 15, 200916 r Autor Jj. Jak se říká všude je chleba u dvou kůrkách Jenom si každej musíme vybrat to co se nám víc líbí a hodí - když to ovšem jde !!!
Březen 15, 200916 r Ale dobrý hokej to byl, jak říkali ve studiu Buly postoupit by měli za výkony oba týmy. Letošní play-off je hodně vyrovnané. Jsem zvědav na zítřejší duel Slavie s Vítkovicemi.
Březen 15, 200916 r Zdar chlapi. Špičkovej hokej. Pardubky ale bohužel prohrály. Škoda. Tak dobrou extraligu už jsem dlouho neviděl.
Březen 15, 200916 r Čau čau. Jasně. Vždy když bude něco dobrýho tak pošlu. To byl hokej co? Nemohl jsem se od toho urva na forum.
Březen 15, 200916 r Taky si myslím,že byly celu sezonu lepší. Co naděláš sport.... To bude Perníkář pěkně vytočenej. Strávil tam tolik času a teď konec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.