Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Vostrý a rychlí No je to tu dneska samej Rychlej okridlenej šíp ... Skoro teda .) .) Editováno: 23. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 husička? Kachna :DTo znam to delala bejvalka .... strcis ruku pod perinu a ozve se NECH-ME :smich: jj vsude stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Bob: s tou výhrou příště zapomeň - tvá slovní zásoba je malá elefante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 naštěstí já nikoho neznám a nikdo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 klasickou jmenovku na zada at v tom nemate bordel... To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 mi neee.. . budem lezet na zemi... Sousedi me asi uskrti ale co. Je to tady v baraku samej mladej parecek s miminama a ja jsem tu za zleho strejdu a deti se me boji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 :smich: jj vsude stejny... A proto je potřeba ulehat a sahat tam, kde tomu tak není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To by šlo... hlavne nejakej system v tom mit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:55 ) <{POST_SNAPBACK}> Bob: s tou výhrou příště zapomeň - tvá slovní zásoba je malá elefante Telátko to je pravda Sousedi me asi uskrti ale co. Je to tady v baraku samej mladej parecek s miminama a ja jsem tu za zleho strejdu a deti se me boji budeme chodit po baráku a dělat čerty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A proto je potřeba ulehat a sahat tam, kde tomu tak není... to se jednoduse rekne a hur provadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Chlapi: co ty fotky? Uděla mi v tom někdo pořádek??? Bobiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A proto je potřeba ulehat a sahat tam, kde tomu tak není... A nebo obcas vymenit postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 23.3.2009, 21:55 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Bob: s tou výhrou příště zapomeň - tvá slovní zásoba je malá elefante Telátko to je pravda budeme chodit po baráku a dělat čerty hehe a v lete..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A nebo obcas vymenit postel taky tezkej ukol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Chlapi: co ty fotky? Uděla mi v tom někdo pořádek??? Bobiku! sebe sem popsal ostatni musi mluvit za sebe..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to se jednoduse rekne a hur provadi... Já vím, ale včera se mi to vyjímečně povedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 hlavne nejakej system v tom mit.... Při třech promilích je pak celej systém stejně nanic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 budeme chodit po baráku a dělat čerty Ty si z toho delas prdel ale jedna ze me ma panickej strach a rve. Doma ji strasej ze kdyz bude zlobit onese si ji ten strejda co je nahore. Fakt super. Az vyroste budu ji to muset vysvetlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A nebo obcas vymenit postel Ano, i takhle to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 mates, ale to si budeš na holčičku muset počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Při třech promilích je pak celej systém stejně nanic No to máš recht Laďo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Já vím, ale včera se mi to vyjímečně povedlo... se mas... nechces mi dat adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 se mas... nechces mi dat adresu? co by si se spýďákem dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Při třech promilích je pak celej systém stejně nanic asi mas recht predsedo... tak to nechame osudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 co by si se spýďákem dělal no s nim snad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.