Březen 23, 200916 r Vostrý a rychlí No je to tu dneska samej Rychlej okridlenej šíp ... Skoro teda .) .) Upraveno Březen 23, 200916 r od Jero
Březen 23, 200916 r husička? Kachna :DTo znam to delala bejvalka .... strcis ruku pod perinu a ozve se NECH-ME :smich: jj vsude stejny...
Březen 23, 200916 r mi neee.. . budem lezet na zemi... Sousedi me asi uskrti ale co. Je to tady v baraku samej mladej parecek s miminama a ja jsem tu za zleho strejdu a deti se me boji
Březen 23, 200916 r :smich: jj vsude stejny... A proto je potřeba ulehat a sahat tam, kde tomu tak není...
Březen 23, 200916 r )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:55 ) <{POST_SNAPBACK}> Bob: s tou výhrou příště zapomeň - tvá slovní zásoba je malá elefante Telátko to je pravda Sousedi me asi uskrti ale co. Je to tady v baraku samej mladej parecek s miminama a ja jsem tu za zleho strejdu a deti se me boji budeme chodit po baráku a dělat čerty
Březen 23, 200916 r A proto je potřeba ulehat a sahat tam, kde tomu tak není... to se jednoduse rekne a hur provadi...
Březen 23, 200916 r A proto je potřeba ulehat a sahat tam, kde tomu tak není... A nebo obcas vymenit postel
Březen 23, 200916 r )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 23.3.2009, 21:55 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Bob: s tou výhrou příště zapomeň - tvá slovní zásoba je malá elefante Telátko to je pravda budeme chodit po baráku a dělat čerty hehe a v lete.....
Březen 23, 200916 r Chlapi: co ty fotky? Uděla mi v tom někdo pořádek??? Bobiku! sebe sem popsal ostatni musi mluvit za sebe.....
Březen 23, 200916 r to se jednoduse rekne a hur provadi... Já vím, ale včera se mi to vyjímečně povedlo...
Březen 23, 200916 r Autor hlavne nejakej system v tom mit.... Při třech promilích je pak celej systém stejně nanic
Březen 23, 200916 r budeme chodit po baráku a dělat čerty Ty si z toho delas prdel ale jedna ze me ma panickej strach a rve. Doma ji strasej ze kdyz bude zlobit onese si ji ten strejda co je nahore. Fakt super. Az vyroste budu ji to muset vysvetlit
Březen 23, 200916 r Při třech promilích je pak celej systém stejně nanic asi mas recht predsedo... tak to nechame osudu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.