Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoooj Spidi. Taky zima ??? Čao Rosťo, ani mě nemluv... Ráno jsem škrabal okna a nebyl jsem štond otevřít svoje dveře, jak bylo přimrzlý těsnění, no a teď jsem stál hodinu venku, je tam nula, fouká hnusnej fičák a je polojasno, tak se to pravidelně střídá, slunko - mrak - slunko - mrak, prostě humus... Ale aspoň nejsu v práci, ač jsem měl být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zdarek...predpokladam ze u vas je hic jak krava a na obloze ani mracek Čao Ovi, dneska právě ani moc ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Čao Rosťo, ani mě nemluv... Ráno jsem škrabal okna a nebyl jsem štond otevřít svoje dveře, jak bylo přimrzlý těsnění, no a teď jsem stál hodinu venku, je tam nula, fouká hnusnej fičák a je polojasno, tak se to pravidelně střídá, slunko - mrak - slunko - mrak, prostě humus... Ale aspoň nejsu v práci, ač jsem měl být... Tak to je phoda co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No docela jo, ale raděj bych jezdil, navíc jela průvodčí Ilonka, s tou jsem chtěl dáti sloveso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ty woe, teď jsem to nějak špatně přečet a četl jsem 'S tou sem chtěl dě ti.' :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ona už nějaký ty děti má (min. 1 ks), ale jinak naprosto parádní kousek, 28 let, cca 170 cm a podle mě max. 50 kg i s botama a brašnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No to je dobrá modelka čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Čao Ovi, dneska právě ani moc ne... no a tak mi tu mame uz tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Navíc teda ještě blond vlasy a modrý oči... Ale to je asi běh na dlouhou trať, aby z toho něco bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no a tak mi tu mame uz tejden No už by to kurec chtělo nějakej ten červenec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No už by to kurec chtělo nějakej ten červenec... mi povidej z fleku alespon kveten..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Navíc teda ještě blond vlasy a modrý oči...Ale to je asi běh na dlouhou trať, aby z toho něco bylo... No taaak si zaběháš ne ?? To se vyplatí co,,, :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a co jinak panove? vladu na svrhli kripli... ale co.... jede se dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 mi povidej z fleku alespon kveten..... To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No taaak si zaběháš ne ?? To se vyplatí co,,, :smich: Nechávám tomu volnej průběh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a co jinak panove? vladu na svrhli kripli... ale co.... jede se dal... Toto mě nějak speciálně netankuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a co jinak panove? vladu na svrhli kripli... ale co.... jede se dal... [/quote :aggressive:] Ovi já na politiku ser...... protože to je o ničem. Banda blbů,který platíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 protože to je o ničem. Banda blbů,který platíme. můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kdyby tady velel Franta Vosáhlo z Horní Dolní, tak je to stejný. Hledím si svýho a hlavně mít práci Ne ???? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jasný, srat na ně na komedianty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 cao omladino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj Andílku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj Andílku... Jak se máme při středě Spidi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:10 ) <{POST_SNAPBACK}> cao omladino Ahoooj Andílku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:13 ) <{POST_SNAPBACK}> Jak se máme při středě Spidi?? Máme se neutrálně, ležíme doma, bez práce, bez jídla, bez sexu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.