Březen 25, 200916 r Ahoooj Spidi. Taky zima ??? Čao Rosťo, ani mě nemluv... Ráno jsem škrabal okna a nebyl jsem štond otevřít svoje dveře, jak bylo přimrzlý těsnění, no a teď jsem stál hodinu venku, je tam nula, fouká hnusnej fičák a je polojasno, tak se to pravidelně střídá, slunko - mrak - slunko - mrak, prostě humus... Ale aspoň nejsu v práci, ač jsem měl být...
Březen 25, 200916 r zdarek...predpokladam ze u vas je hic jak krava a na obloze ani mracek Čao Ovi, dneska právě ani moc ne...
Březen 25, 200916 r Čao Rosťo, ani mě nemluv... Ráno jsem škrabal okna a nebyl jsem štond otevřít svoje dveře, jak bylo přimrzlý těsnění, no a teď jsem stál hodinu venku, je tam nula, fouká hnusnej fičák a je polojasno, tak se to pravidelně střídá, slunko - mrak - slunko - mrak, prostě humus... Ale aspoň nejsu v práci, ač jsem měl být... Tak to je phoda co ???
Březen 25, 200916 r No docela jo, ale raděj bych jezdil, navíc jela průvodčí Ilonka, s tou jsem chtěl dáti sloveso...
Březen 25, 200916 r Ty woe, teď jsem to nějak špatně přečet a četl jsem 'S tou sem chtěl dě ti.' :smich:
Březen 25, 200916 r Ona už nějaký ty děti má (min. 1 ks), ale jinak naprosto parádní kousek, 28 let, cca 170 cm a podle mě max. 50 kg i s botama a brašnou...
Březen 25, 200916 r Navíc teda ještě blond vlasy a modrý oči... Ale to je asi běh na dlouhou trať, aby z toho něco bylo...
Březen 25, 200916 r No už by to kurec chtělo nějakej ten červenec... mi povidej z fleku alespon kveten.....
Březen 25, 200916 r Navíc teda ještě blond vlasy a modrý oči...Ale to je asi běh na dlouhou trať, aby z toho něco bylo... No taaak si zaběháš ne ?? To se vyplatí co,,, :smich:
Březen 25, 200916 r No taaak si zaběháš ne ?? To se vyplatí co,,, :smich: Nechávám tomu volnej průběh...
Březen 25, 200916 r a co jinak panove? vladu na svrhli kripli... ale co.... jede se dal... Toto mě nějak speciálně netankuje...
Březen 25, 200916 r a co jinak panove? vladu na svrhli kripli... ale co.... jede se dal... [/quote :aggressive:] Ovi já na politiku ser...... protože to je o ničem. Banda blbů,který platíme.
Březen 25, 200916 r Kdyby tady velel Franta Vosáhlo z Horní Dolní, tak je to stejný. Hledím si svýho a hlavně mít práci Ne ???? :palec2:
Březen 25, 200916 r )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:13 ) <{POST_SNAPBACK}> Jak se máme při středě Spidi?? Máme se neutrálně, ležíme doma, bez práce, bez jídla, bez sexu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.