Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

andílek)--><div class='quotetop'>QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:13 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->tak jako tahle kombinace - mno nevim - tequilla a bublinky :D sem jeste nezkousela :) dik za tipa

posledni dobou mi chutna i STROH - ma to 80% taky bych chtel testnou s bublinkama... :)

hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink

takze ve velkym mnozstvi? :)

dobře ty :))

a nezapomen pred vypitim zamichat :palec2:

se to promicha v zaludku :D ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich :)

Báwo je moc pěkny.Dá se to nějak srovnat s Fabii RS? Koukal jsem že to má 6 rychlosti :palec2:

hele RSo jelo lip,ale bylo zajety.Myslim ze brambora se jeste rozjezdi.Jinak co se podvozku tyce,je to proste motokara a kvalita zpracovani je taky nekde jinde

majonezova???? horsi nez podrazkova :)))

Ona je ale fakt dobrá - pekly sme jí na ZŠ při pracovníh činnostech :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:17 ) <{POST_SNAPBACK}>
se to promicha v zaludku :D ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich :)

:palec2:

hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink

do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 21:17 ) <{POST_SNAPBACK}>
sano s jahodami je hriich :)

to je parádička, to mi chutná taky :))))

dobře ty :))

dobre ona :)

jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci

do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... :)

Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}>

Dobrou :palec2:

Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení...

jeste k tomu strohu...... kdyz jsem daval druhej tady v pladytu tak normalne prisla pani na me jestli nema zavolat hasice :))

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}>

jo tak dobrou!

Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka

podas echo :)

Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení...

hele papirove ma BMW zrychleni jen o 0.5s horsi a maximalku stejnou.Ale Fabka jela lip :palec2:

podas echo :)

no jasan,jsem zvedavej na divci osazenstvo

Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. ;)

Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu :feve:

no jasan,jsem zvedavej na divci osazenstvo

:)

Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. ;)

cus !

na tady rum! :)

Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu :feve:

Ahoj sousede, tak pak dáme spicha.

Ovi díky zrovna jsem na Rum myslel. Hmmm.. dobrej pane vrchní. Jindřichohradeckej nebo Božkov ? lol

Upraveno od Rosťa19

s plachetnici :)

tak asi taky pomazu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.