O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jen co si pamatuji tak Bobik, Jakr, Ovidius, Jeronymo a myslim, ze kdybych chvilku hledal budu moc pokracovat zmenil jsem si to na to jak mi rikalo 99,9% fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 To jsem měl právě na mysli Jero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dobry ranko,jel na vas jdu kouknout a pozdravit.Za chvilku jdu natocit nejaky km a uz se prihlasim z Praglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 napriklad vzhledem k blacklistu na bazaru to je nefer, novacek te nepoznanemyslim, to samozrejme konkretne na tebe ale uvadim to jako priklad. Tak v bazaru nefiguruju, nic neprodávám, a původní JaKr mám v podpisu a souvislost se změnou identity vůči vám z důvodu maskování nehledejte, byl jsem JaKr mod, teď jsem řadovka jarda, nikomu jsem nic neprovedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Zdravíme pána s BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 aurak: musim odmazávat přílohy a pak když se někdo podíví na staršé téma tak tam nebude fotka a bude to vypadat divně...konkrétně když na mě chtěli detailní fotečky výfuku Laityng...mužeš s tim něco udělat a navýšit mi ji? Byl bych Ti moc vděčnej.Už jsem to volal Mishickovi ale zatím bez reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 HLAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 to voe taky mam hlad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hlad je převlečená žízen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak v bazaru nefiguruju, nic neprodávám, a původní JaKr mám v podpisu a souvislost se změnou identity vůči vám z důvodu maskování nehledejte, byl jsem JaKr mod, teď jsem řadovka jarda, nikomu jsem nic neprovedl. me to proste prijde nelogicky at uz je to z jakehokoliv duvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 já nevím jak to vysvětlit, prostě moderátor JaKr zmizel z očí, ende Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Držte mi palce...za chvilku jdu s fakturou do Kooperativy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hlad je převlečená žízen na to se uz nachytat nenecham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hoj chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Evers: hoj skoro sousede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 to voe taky mam hlad :-) kdyz vydrzim jeste 30-40 min tak to dam az do obeda.... takovej rezim bych ted potreboval prvni jidlo ve 12:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ahoj Miro a Eversi Jak je Miro po cvičení? cítiš něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hoj chlapi caj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 já nevím jak to vysvětlit, prostě moderátor JaKr zmizel z očí, ende i jako mod jsi byl jak bezny uzivatel, ale vysvetlovat me to nemusis stejne me k tomu nedas zadny rozumny oduvodneni ktery bych chapal. kdyz jsi se stal modem, tak sis nick taky nemenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 kuci tak mi včera dorazila členská karta Radost jak blazen - tak se na ní podívám a oni mi tam zmrvěj nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 kuci tak mi včera dorazila členská karta Radost jak blazen - tak se na ní podívám a oni mi tam zmrvěj nick :smich: tak to je neuveritelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Jirko: co je na ní špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 :smich: tak to je neuveritelny no ver tomu misto "R" tam mam "N" - nějakej Evens jako nějakej Emák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hoj chlapi Zdarec Mr. drums. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hoj, tak jak dopadl sraz ?? Ja sem smutna _ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.