Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Bab je sice jako nasr... ale 80% z nich má IQ plovoucí kačenky. Takže moc není z čeho vybírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jj, ani teď nějak nechci, ale sluníčko a teplo je fajn, je na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Michale já sem si teď teprve dal snídani - velikonočního beránka - ňaminka prines Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 a přítele dobre ty ale myslim ze taky nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 lepsi je zenskou nemit a uzivat si - uplne to ted vidim - a pekne od jara az po podzim - at nezeru...... takovejch moznosti!!!!! jejejej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 a přítele ty woe tys tady chyběl co duše, ještě drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jj, aspoň je teď na co koukat a hlavně se nemusím bát, že by stará držkovala ale zase mi ten vztah chybí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jj, aspoň je teď na co koukat a hlavně se nemusím bát, že by stará držkovala ale zase mi ten vztah chybí.. no co stara... ale co to ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak tahle nedržkovala hlavně sem nekoukal po jinejch, když sem byl s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak tahle nedržkovala hlavně sem nekoukal po jinejch, když sem byl s ní a ted uz jsi v poho? jak jsi to vubec doresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak v poho nejsem, ale co mám dělat prý už se mnou nechce mít nic společnýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak v poho nejsem, ale co mám dělat prý už se mnou nechce mít nic společnýho.. ty kraaaavo tak to je potom jina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 no nic mazu na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ty woe tys tady chyběl co duše, ještě drží chtěl bych být víc než přítel tvůj,tak chvíli stůj.... sežen si rychle přítulku,nebo tě bude hrozně bolet ruka a za krkem duše je v prdeli,vydrží chvilku zítra mi to snad sundají,tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Sejis: tak na tohle se snad dycky nějaká najde tak hlavně žes nemusel skákat po letišti jak dlouho žes měl tu sádru? Ovi: sem prý lhář a podvodník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 a necekali jste nahodou dite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 hoj baui, to víš že čekali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Sejis: tak na tohle se snad dycky nějaká najde tak hlavně žes nemusel skákat po letišti jak dlouho žes měl tu sádru? Ovi: sem prý lhář a podvodník.. Dakouši,máš recht,vždy se najdou dobrovolné dárkyně sádru mám již 6 týdnů ......již zítra,již zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jen u těch dobrovolných se nesmí moc přebírat tak snad to už budeš mít oukej a budeš zas moct normálně pracovat ještě že máš kolem sebe hodný lidi, co se o tebe postaraj a povozej tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 hoj baui, to víš že čekali... a to jste doresili jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ovi: sem prý lhář a podvodník.. za co jsi to vyfasoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dakouši,máš recht,vždy se najdou dobrovolné dárkyně presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 baurak: nechá si ho a bude svobodná matka.. ovi: co bylo k obýdku? zbytek bych tady nerozebíral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ovi: co bylo k obýdku? zbytek bych tady nerozebíral jasny chapu... no hele plnena kureci kapsa.... jsem prezranej.... zase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 baurak: nechá si ho a bude svobodná matka..ovi: co bylo k obýdku? zbytek bych tady nerozebíral ty voe, ja ty holky nechapu i kdyz jestli jsi lhar a podvodnik tak to je jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.