O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ty voe, ja ty holky nechapu i kdyz jestli jsi lhar a podvodnik tak to je jina asi rekl ze jde na jedno a dal dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 já sem si dal rybí filé s brambůrkem výborný žrádýlko! baui: já to taky nechápu sem prostě sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 asi rekl ze jde na jedno a dal dve jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 já sem si dal rybí filé s brambůrkem výborný žrádýlko!baui: já to taky nechápu sem prostě sviňa ja mel dnes uplne to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ale určitě si to neměl v Eurestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ale určitě si to neměl v Eurestu ale jiste, ze mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ale jiste, ze mel tak to snad máte stejnou kuchyň jako my tady ne přemýšlel sem ještě nad jelení kýtou na smetaně Standis: hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ale jiste, ze mel :smich: a nesedeli jste vedle sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 čau kluci zdarec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 a nesedeli jste vedle sebe? to těžko, páč vedle mě seděla jedna krásná kolegyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak to snad máte stejnou kuchyň jako my tady ne přemýšlel sem ještě nad jelení kýtou na smetaně Standis: hoj tak to urcite nemate ale ja pro delam v Eurestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) hlavně že vám chutnalo néééé ??? Co Ovi dneska pivsoň ?? Nebo bobajs stávkuje ? Editováno: 15. Duben 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Evers: chutnalo, chutnalo kua, pivsona bych dal v 5 mám srázek s piškotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jen u těch dobrovolných se nesmí moc přebírat tak snad to už budeš mít oukej a budeš zas moct normálně pracovat ještě že máš kolem sebe hodný lidi, co se o tebe postaraj a povozej tě ještě bude následovat rehabilitace,otázka jak to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 S piškotem ... to mě zajímáá.. ten má stejně žlutou fabču nekdy mu to musim prosmejdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 hlavně že vám chutnalo néééé ??? Co Ovi dneska pivsoň ?? Nebo bobajs stávkuje ? no bobajs by asi sel ale ja mam jeste nejakou praci - navic zejtra jedu na skoleni a potrebuju byt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 čau kluci Zdarec Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 abys neprosvihnul pekny pocasko od zejtra ma bejt hnusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ještě bude následovat rehabilitace,otázka jak to půjde tak ty víš co a jak, tak snad dobře, néé! horší u nás laiků, co nevíme.. Evers: neboj, já mu to prošmejdím za tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ještě bude následovat rehabilitace,otázka jak to půjde bracha temer mesic po a zadna hitparada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Daku : hlavne bud dukladny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak ty víš co a jak, tak snad dobře, néé! horší u nás laiků, co nevíme.. Evers: neboj, já mu to prošmejdím za tebe s těma laikama máš svatou pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 bracha temer mesic po a zadna hitparada nestraš,toho se trochu obávám zdar Jířo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.