baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak já jsem dopadl úplně stejně aspon mam ted klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 aspon mam ted klid :-) jen proletim.... hlad!! a prace!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jen proletim.... hlad!! a prace!! taky mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já to vidím na druhou snídani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ja musim jit nekam pro krabice, abych ty kramy nemel po celym aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 houmik: to tam naskládej tak aby se to nemělo šanci pohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já to vidím na druhou snídani.. kolik si jich denne davas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kolik si jich denne davas?? Většinou dohromady i s obědem ale dneska jsem vstal nějak brzo, tak jsem si musel dát jogurt, ted jsem dojedl langoš a skusím se podívat ještě řekněme po rohlíku, páč sýr tam je určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jirko: aby bylo, teda už bylo, ale jak dojdu na poštu, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to mas hezky rozplanovane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Brý ráno ahoj ahoj pane, tak jak zitra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jirko: aby bylo, teda už bylo, ale jak dojdu na poštu, tak nevím co tě čeká na poště?Modrej pruh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj ahoj pane, tak jak zitra?? no zítra to tam rozsvítíme, vo tom žádná. Dneska tam budu volat jak jsouna tom s místem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to mas hezky rozplanovane?? Ale každej den je to jinak.. záleží dle hodiny probuzení ted přemejšlím jestli vařit a nebo vyrazit na jídlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co tě čeká na poště?Modrej pruh? Kdyby modrej červej a pěkně tlustá obálečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no zítra to tam rozsvítíme, vo tom žádná. Dneska tam budu volat jak jsouna tom s místem super super tesim se mooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 super super tesim se mooooc Taky jsem na to zvědavej, možná dorazím ve třech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ale každej den je to jinak.. záleží dle hodiny probuzení ted přemejšlím jestli vařit a nebo vyrazit na jídlo.. tak ja vstavam kazdy den stejne, tak je to kazdy den dost podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Taky jsem na to zvědavej, možná dorazím ve třech cim vic, tim lip. Na kolikatou to vidis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 cim vic, tim lip. Na kolikatou to vidis?? viděl bych to nějak na odpoledne, v klídku se ubytovat, zajít na véču, dát pár drinků.....co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kdyby modrej červej a pěkně tlustá obálečka Že by nějaký bodíky dolů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Že by nějaký bodíky dolů? Bodíky neeeeeeee :p za tohle nejsou.. naštěstí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Bodíky neeeeeeee :p za tohle nejsou.. naštěstí! Tak co tě v tý obálce čeká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 viděl bych to nějak na odpoledne, v klídku se ubytovat, zajít na véču, dát pár drinků.....co myslíš? tak to ja nemam sanci, ja se tam dostanu az vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.