jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to ja nemam sanci, ja se tam dostanu az vecer. a mame ti teda bloknout jedno misto v chatce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a mame ti teda bloknout jedno misto v chatce? no hele kdyz bude misto tak bych ho asi vzal, kdyz ne svet se nezbori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak ja uz jsem taky po snidani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no hele kdyz bude misto tak bych ho asi vzal, kdyz ne svet se nezbori myslím že bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tak to ja nemam sanci, ja se tam dostanu az vecer. hosi mozna nebudu mit dopravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hosi mozna nebudu mit dopravu japato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 myslím že bude uvidis, musim vyrazit, tak si zitra zavolame. Mam toho na dnesek a na zitra az nad hlavu tak nebudu mit moc casu se tady vyskytovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 uvidis, musim vyrazit, tak si zitra zavolame. Mam toho na dnesek a na zitra az nad hlavu tak nebudu mit moc casu se tady vyskytovat ok, zatím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 hosi mozna nebudu mit dopravu bych pro tebe mohl do MB sjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 japato? vsichni stornujou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 bych pro tebe mohl do MB sjet no to bys byl zlatej! - vse se dovim zitra pres den! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj kamarádi... zdarec pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Čao O.v.i. jak to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Čao O.v.i. jak to jde ? no bylo dost prace tak jsem maknul a ted uz ok (snad) jinak po O ... a drimam tu u pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Čao O.v.i. jak to jde ? co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já salám banán, čučím od baráku do okolí a provádím těžkej relax... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já salám banán, čučím od baráku do okolí a provádím těžkej relax... taky bych na hodku dve zaspal obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zdravím zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak dej klidně spánek O.v.i. já to na tebe neřeknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zdravím zdravím Zdar pane, tak dneska patrně vyrazíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Super ale nevidím to na nic dlouhýho jako na potvoru se už přes tejden snažím dostat z bolestí krku, hlavy a spol.. Ale to jedno na zkoušku do sebe minimálně natlačím a druhý dle situace aneb co na to řekne krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Fajne, jaké vidíš časové rozpětí akce ? Já se podřídím, su svobodnej a bez závazků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak dej klidně spánek O.v.i. já to na tebe neřeknu... ok dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zdravím zdravím taky zdravim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.