Červen 18, 200916 r tak to ja nemam sanci, ja se tam dostanu az vecer. a mame ti teda bloknout jedno misto v chatce?
Červen 18, 200916 r a mame ti teda bloknout jedno misto v chatce? no hele kdyz bude misto tak bych ho asi vzal, kdyz ne svet se nezbori
Červen 18, 200916 r no hele kdyz bude misto tak bych ho asi vzal, kdyz ne svet se nezbori myslím že bude
Červen 18, 200916 r myslím že bude uvidis, musim vyrazit, tak si zitra zavolame. Mam toho na dnesek a na zitra az nad hlavu tak nebudu mit moc casu se tady vyskytovat
Červen 18, 200916 r uvidis, musim vyrazit, tak si zitra zavolame. Mam toho na dnesek a na zitra az nad hlavu tak nebudu mit moc casu se tady vyskytovat ok, zatím čus
Červen 18, 200916 r bych pro tebe mohl do MB sjet no to bys byl zlatej! - vse se dovim zitra pres den!
Červen 18, 200916 r Čao O.v.i. jak to jde ? no bylo dost prace tak jsem maknul a ted uz ok (snad) jinak po O ... a drimam tu u pc
Červen 18, 200916 r Já salám banán, čučím od baráku do okolí a provádím těžkej relax... taky bych na hodku dve zaspal obed
Červen 18, 200916 r Super ale nevidím to na nic dlouhýho jako na potvoru se už přes tejden snažím dostat z bolestí krku, hlavy a spol.. Ale to jedno na zkoušku do sebe minimálně natlačím a druhý dle situace aneb co na to řekne krk
Červen 18, 200916 r Fajne, jaké vidíš časové rozpětí akce ? Já se podřídím, su svobodnej a bez závazků...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.