Červen 18, 200916 r no to bys byl zlatej! - vse se dovim zitra pres den! tak musis dat vedet, jak to vypada
Červen 18, 200916 r tak musis dat vedet, jak to vypada ok zejtra pres den vse doladim - jediny plus co vim uz ted tak nasi priletej uz odpo!! takze treba vecer kolem 19:00 bych mel byt vymydlenej a se spacakem v haxne :D
Červen 18, 200916 r Já si pujdu taky hajnout at sem ready na večer, i když promin Spidi, na pivko se na dlouho nezdržím resp. uvidíme jak mi bude P proto si dám raději siestičku
Červen 18, 200916 r ok zejtra pres den vse doladim - jediny plus co vim uz ted tak nasi priletej uz odpo!! takze treba vecer kolem 19:00 bych mel byt vymydlenej a se spacakem v haxne :D no tak vidis, to je super zprava :-)
Červen 18, 200916 r jojo,už jsem to četl.Musíme ještě vymyslet nějaký místo to teda nevím, kam zajít asi to necháme na Viktorovi???
Červen 18, 200916 r napada vas nejaky misto hosi? hlavne tam musime zaparkovat tak u tebe a uvar neco pozivatelnyho :-)
Červen 18, 200916 r napada vas nejaky misto hosi? hlavne tam musime zaparkovat mě právě moc ne, snad to nějak dáme do pátku dohromady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.