Červen 18, 200916 r Ja se mam ted paradne jeste musim premluvit doma, aby pustili nejakou korunu a zainvestovali mi kolecka na auto, nez si to odpracuju pres leto a jinak me od zitrka cekaji oslavy
Červen 19, 200916 r Tak ted jsem na vlastni oci videl neco neskutecnyho pani odjizdela od nas z parkoviste, nejdriv skoro nechala naraznik na zakladu pro posuvnou branu a potom skoro nabourala auto jinyho hosta, kdybych rychle nepribeh, tak byl pruser tak takhle neschopnyho ridice/ridicku jsem dlouho nevidel. Prosim prosim, at takovych lidi jezdi co nejmin nebo nejlip vubec
Červen 19, 200916 r Tak ted jsem na vlastni oci videl neco neskutecnyho pani odjizdela od nas z parkoviste, nejdriv skoro nechala naraznik na zakladu pro posuvnou branu a potom skoro nabourala auto jinyho hosta, kdybych rychle nepribeh, tak byl pruser tak takhle neschopnyho ridice/ridicku jsem dlouho nevidel. Prosim prosim, at takovych lidi jezdi co nejmin nebo nejlip vubec zdarec - jo to si nevyberes....
Červen 19, 200916 r Mam tady 3 listky na dnesek na vecer na otacive hlediste v Ceskem Krumlove. Hrat budou Robina Hooda. Nemel by nekdo zajem?
Červen 19, 200916 r prosimte tak jak ten vecer? S večerem počítám. Ještě čekám, až se mi ozvou dva kamarádi, co možná pojedou. Jinak včera mi tam nebrali telefon, tak to budu zkoušet dneska
Červen 19, 200916 r S večerem počítám. Ještě čekám, až se mi ozvou dva kamarádi, co možná pojedou. Jinak včera mi tam nebrali telefon, tak to budu zkoušet dneska co chata?
Červen 19, 200916 r Tak jsem se konečně dovolal-místa je dost OK - pze ja tam pojedu s kamosem a nebudem mit odvoz takze snad Jirka by nas sjel a museli bychom spat s vama
Červen 19, 200916 r OK - pze ja tam pojedu s kamosem a nebudem mit odvoz takze snad Jirka by nas sjel a museli bychom spat s vama no problemo
Červen 19, 200916 r OK pocitam ze ty tu chatu budes brat na 100% jojo, az tam budu tak ti cinknu a dohodneme se kolik mam vzit mist
Červen 19, 200916 r jojo, az tam budu tak ti cinknu a dohodneme se kolik mam vzit mist ok chlape! a majznem se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.