Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja se mam ted paradne kol11 jeste musim premluvit doma, aby pustili nejakou korunu a zainvestovali mi kolecka na auto, nez si to odpracuju pres leto :rolleyes:

a jinak me od zitrka cekaji oslavy :p

Vloženo

Tak ted jsem na vlastni oci videl neco neskutecnyho :help: pani odjizdela od nas z parkoviste, nejdriv skoro nechala naraznik na zakladu pro posuvnou branu a potom skoro nabourala auto jinyho hosta, kdybych rychle nepribeh, tak byl pruser :kuk: tak takhle neschopnyho ridice/ridicku jsem dlouho nevidel. Prosim prosim, at takovych lidi jezdi co nejmin nebo nejlip vubec :(

Vloženo
Tak ted jsem na vlastni oci videl neco neskutecnyho :help: pani odjizdela od nas z parkoviste, nejdriv skoro nechala naraznik na zakladu pro posuvnou branu a potom skoro nabourala auto jinyho hosta, kdybych rychle nepribeh, tak byl pruser :kuk: tak takhle neschopnyho ridice/ridicku jsem dlouho nevidel. Prosim prosim, at takovych lidi jezdi co nejmin nebo nejlip vubec :(

zdarec - jo to si nevyberes....

Vloženo
prosimte tak jak ten vecer?

S večerem počítám. Ještě čekám, až se mi ozvou dva kamarádi, co možná pojedou. Jinak včera mi tam nebrali telefon, tak to budu zkoušet dneska

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...