Červen 21, 200916 r tak to je dost mozny ty voe a jak jsem mel hrachy, kdyz me malem skocil do toho auta
Červen 21, 200916 r no musim rict, ze to bylo pomerne na divoko No tady taky a asi víc než je společensky přípustno, to kdybyste viděli pánové lol já, dadáče, hrdý moravák se tímto distancuji od Brněnské knajpy páč to, co se včera dělo už i na mě bylo moc moc moc nevěřil jsem očím, uším..
Červen 21, 200916 r ty voe a jak jsem mel hrachy, kdyz me malem skocil do toho auta no to by byl mazec - a ja prejetej malem
Červen 21, 200916 r No tady taky a asi víc než je společensky přípustno, to kdybyste viděli pánové lol já, dadáče, hrdý moravák se tímto distancuji od Brněnské knajpy páč to, co se včera dělo už i na mě bylo moc moc moc nevěřil jsem očím, uším.. jestli uvidis nase videa tak se pokakas smichy..... :smich:
Červen 21, 200916 r videa jsou jako hodne vtipny, i kolem te chatky :-) jj jsme tam nality jak hovada
Červen 21, 200916 r jj jsme tam nality jak hovada se divim, ze tam nikdo nevlitnul, kdyz jsme tam delali takovej bordel
Červen 21, 200916 r jestli uvidis nase videa tak se pokakas smichy..... :smich: Rád se mrknu a shodnotím, co bylo "ostřejší" páč to, co tam oni "vyváděli" to snad nelze ani publikovat :smich:
Červen 21, 200916 r se divim, ze tam nikdo nevlitnul, kdyz jsme tam delali takovej bordel presne - hudba taky potichu...
Červen 21, 200916 r myslis hned ten patek?? no tenhle asi ne... hele koho mi muzem jeste vzit z fora na ty nase takovyhle akce? nikdo asi takovej uz nejni
Červen 21, 200916 r no tenhle asi ne... hele koho mi muzem jeste vzit z fora na ty nase takovyhle akce? nikdo asi takovej uz nejni ale ja myslim, ze naprosto v pohode by se tady jeste dost lidi naslo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.