Červen 21, 200916 r ale ja myslim, ze naprosto v pohode by se tady jeste dost lidi naslo :smich: tak to jsem rad...
Červen 21, 200916 r tak neni problem nominovat dalsi ok na priste hele ted jsem si uvedomil ze v patek jsme chteli delat nabor ze?? :D tak to se povedlo ... lol
Červen 21, 200916 r no nic tak panove asi jdu chrapat! ja taky at jsem zitra malinko v pohode, jinak chystam cestu do Liberce tak bych se mohl stavit na obed ci kavu :-)
Červen 21, 200916 r ja taky at jsem zitra malinko v pohode, jinak chystam cestu do Liberce tak bych se mohl stavit na obed ci kavu :-) kdyz to bude kolem 12:00 .... dohodnem se.....
Červen 21, 200916 r Autor Hrábě: nejsem si jako jeden z mála střízlivých ničeho vědom A Ty ses vypařil v kolik ?!? Ještě jsem si chtěl fůknůt a Ty už nikde
Červen 21, 200916 r Autor Podle mě Dáda byl okolo 1:30 v prdeli... Naštěstí byl po Brně klid tak je to teď už jedno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.