Červen 21, 200916 r Autor Doufám že stejnej klid bude i toho 11 července po Hradci Králové! Toť otázka !!! Ale když se bude spát někde poblíž a nemusíš vůbec do auta sedat tak můžou aspoň Pomáhat a Chránit při našem spánku a zábavě
Červen 21, 200916 r Autor Se rozšoupl jako posledně když tam byl s Jirkem a Jarou sami - jenom to teď vidělo daleko víc lidí live Upraveno Červen 21, 200916 r od Hrábě Fernétti
Červen 21, 200916 r Dádo: nejsme žádny amatéééry! Tipovačka jak prase lol páč jste o mojí ne/přítomnosti neměli beztak ani páru
Červen 21, 200916 r Autor O něm jsme se dneska bavili s Alkou že nebýt Romče tak to mohlo být i celkem zajímavý co by bylo dál
Červen 21, 200916 r O něm jsme se dneska bavili s Alkou že nebýt Romče tak to mohlo být i celkem zajímavý co by bylo dál Taky si to myslim člověče...že by se odvázal mnohem lépe
Červen 21, 200916 r Autor Tipovačka jak prase páč jste o mojí ne/přítomnosti neměli beztak ani páru Když Ty se taky vypaříš jako pára nad hrnce a nikomu nic neřekneš
Červen 21, 200916 r Autor Taky si to myslim člověče...že by se odvázal mnohem lépe Uvidíme na těch narozkách jak se to vyvine tam všechno
Červen 21, 200916 r Autor To je špatně řečeno - Dáda byl první unavenej ale taky první střízlivej Upraveno Červen 21, 200916 r od Hrábě Fernétti
Červen 21, 200916 r Když Ty se taky vypaříš jako pára nad hrnce a nikomu nic neřekneš Je mi to líto, ale bylo to celkem cílené a "schválně".. Hrábě: tak to odvolej !!!!
Červen 21, 200916 r Autor Je mi to líto, ale bylo to celkem cílené a "schválně"..Hrábě: tak to odvolej !!!! Se ani neptám co bylo tím cílem !!! Tak dobře - odvolávám "první střízlivej" ale byl první vystřízlivěněj k odjezdu domů
Červen 21, 200916 r Autor Co schovala mobil Snížovi... Tak ho našel ?!? - nějak ho postrádal když nám dělali doprovod při odjezdu.
Červen 21, 200916 r Se ani neptám co bylo tím cílem !!!Tak dobře - odvolávám "první střízlivej" ale byl první vystřízlivěněj k odjezdu domů Cílem bylo odjet aniž byste do mě nalámali 20Jagru, Fernetu a spol.. Chtěl jsem si v klídečku, pianko odjet víš nepozorovaně.. Tu druhou větu už beru tak nějak je přijatelnější
Červen 21, 200916 r Autor Cílem bylo odjet aniž byste do mě nalámali 20Jagru, Fernetu a spol.. Chtěl jsem si v klídečku, pianko odjet víš nepozorovaně..Tu druhou větu už beru tak nějak je přijatelnější Něco takového se tam pořád nosilo takže asi nic zas až tak neobvyklého, že . A mizung se Ti teda povedl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.