Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Uvidime.....oni toho vzdy napisou mraky a pak si to pocasi stejne dela sve biggrin.gif

Taky doufám že to nebude tak hrozný. ;)

Chtěl bych si u nás udělat weelet někam do teplejší vody pod střechu. Jestli bude takhle dál, tak skončíme jenom v Laa ale chtěl bych na pár dní do Frantškových Lázní tak uvidíme co nakonec vyjde. :palec2:

Upraveno od Hrábě Fernétti

To vypada dobre.....jenze pro mne daleko :( ja bych jedine do Besenove.

• Autor

FL jsou daleko - cca 400Km pro mě. Ještě uvidím na čem se nakonec domluvíme. Možná je necháme až na jaro a po cestě se stavíme ještě někde ale rozhodně chci jet do nějaký hóóódně teplý vody když je venku taková kosa !!!

baurak: mě bolí celej člověk :D bruslení po 2letech no.. ale je to suepr zábava :)

Tak parníček letos musíme doladit s pentadiusem - už bych se na něj taky konečně měl jednou vypravit :)

kol119 nechcu bejt rejpal,ale letos parnicek asi nebude,ma bejt prigl kvuli čištění vypuštěnej cely leto kol119

• Autor

Tak si holt musíme najít jinou zábavu :prc:

:t sedmýho nastupuje moje paní taky k DPMB , v Medlánkách na kurz šaliny :rtfm:
  • Autor

Tak to se sní třeba někdy potkám. I když poslední dobou jezdím víc noční ale není to vyloučený, žejo !

ale šaliny moc noční nejezdí,jen do 23 hod

ale abyste se nepotkali jak cca před 5 lety na M.Horákové šalina s autobusem :(

Upraveno od bobanek66

• Autor

Už vůbec, ale večer nebo ráno ji třeba můžu potkat. Ale pravděpodobnost je hódně mizivá ikdyž to není vyloučený.

Dneska mě čeká takovej menší koktejl - 96, 91, 60, 77 a je ráno a jedeme k domovu :)

tak hezkou noční službu,až pojedeš kolem,96-zast.Bartákova,zatrub,vzpomenu na Tebe.Bydlím dole na Fajmance

i když možná ještě budu na parkovišti v Gamrinusu -_-

• Autor

Nee, tam se dneska nedostanu páč 99 ani 45 nemám. Ale někdy jo jestli si vzpomenu. Poslední dobou jezdím často kolem zetoru na Vinohrady tak se třeba potkáme :palec2:

to sem asi spletl,96-99

jinak jezdim z hokny ze starky buď 45 nebo 78

sem se díval na fotky - PICASSA album, fotka č.6 v albu můj kočárek, není to foceno v Tvarožné?Podle hospody v pozadí?

• Autor

78 jsem je to už 2 roky jezdil dost často. Měl jsem většinou ten nízkopodlažní 7620 ale už rok skáču všude a co jsou změny od 14.12.2008 tak mám dost často noční (skoro furt). Všechno má svoje.

• Autor
Haaaj booojs :)

Že se tady potkáme dycky když jde jeden do hokny ;)

Ja jsem z ni pred par hodinkama teprve prisla :(

vždyť je sobota a vy hákujete... aktivisti :)

mě to vypukne v pondělí, po sladkých dvou týdnech volna :help:

Vidis a to ja mam zase v pondeli volno :D

mno abych se přiznal tak to budu mít v pondělí takový poloviční, páč sem se tam stavil už v práci a poladil nějaké náležitosti aby to v pondělí nebyl takovej šok :)

Tak nejenom ze mas 2 tydny volna ale jeste malo prace se ti zachtelo... no toto :D

koukam že sem zapomněl napsat že sem se stavil v práci už v pátek.

asi nejvyšší čas jít spát

dobrou všem :-)

Taxem se stal ve 22:27 strejdou, má to 50 cm a 3.35 kg a je to holka ;)

no toz to vitaj strejdo Spidi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.