Leden 3, 200916 r Autor Uvidime.....oni toho vzdy napisou mraky a pak si to pocasi stejne dela sve biggrin.gif Taky doufám že to nebude tak hrozný. Chtěl bych si u nás udělat weelet někam do teplejší vody pod střechu. Jestli bude takhle dál, tak skončíme jenom v Laa ale chtěl bych na pár dní do Frantškových Lázní tak uvidíme co nakonec vyjde. Upraveno Leden 3, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 3, 200916 r Autor FL jsou daleko - cca 400Km pro mě. Ještě uvidím na čem se nakonec domluvíme. Možná je necháme až na jaro a po cestě se stavíme ještě někde ale rozhodně chci jet do nějaký hóóódně teplý vody když je venku taková kosa !!!
Leden 3, 200916 r Tak parníček letos musíme doladit s pentadiusem - už bych se na něj taky konečně měl jednou vypravit nechcu bejt rejpal,ale letos parnicek asi nebude,ma bejt prigl kvuli čištění vypuštěnej cely leto
Leden 3, 200916 r Autor Tak to se sní třeba někdy potkám. I když poslední dobou jezdím víc noční ale není to vyloučený, žejo !
Leden 3, 200916 r ale šaliny moc noční nejezdí,jen do 23 hod ale abyste se nepotkali jak cca před 5 lety na M.Horákové šalina s autobusem Upraveno Leden 3, 200916 r od bobanek66
Leden 3, 200916 r Autor Už vůbec, ale večer nebo ráno ji třeba můžu potkat. Ale pravděpodobnost je hódně mizivá ikdyž to není vyloučený. Dneska mě čeká takovej menší koktejl - 96, 91, 60, 77 a je ráno a jedeme k domovu
Leden 3, 200916 r tak hezkou noční službu,až pojedeš kolem,96-zast.Bartákova,zatrub,vzpomenu na Tebe.Bydlím dole na Fajmance i když možná ještě budu na parkovišti v Gamrinusu
Leden 3, 200916 r Autor Nee, tam se dneska nedostanu páč 99 ani 45 nemám. Ale někdy jo jestli si vzpomenu. Poslední dobou jezdím často kolem zetoru na Vinohrady tak se třeba potkáme
Leden 3, 200916 r sem se díval na fotky - PICASSA album, fotka č.6 v albu můj kočárek, není to foceno v Tvarožné?Podle hospody v pozadí?
Leden 3, 200916 r Autor 78 jsem je to už 2 roky jezdil dost často. Měl jsem většinou ten nízkopodlažní 7620 ale už rok skáču všude a co jsou změny od 14.12.2008 tak mám dost často noční (skoro furt). Všechno má svoje.
Leden 3, 200916 r vždyť je sobota a vy hákujete... aktivisti mě to vypukne v pondělí, po sladkých dvou týdnech volna
Leden 3, 200916 r mno abych se přiznal tak to budu mít v pondělí takový poloviční, páč sem se tam stavil už v práci a poladil nějaké náležitosti aby to v pondělí nebyl takovej šok
Leden 3, 200916 r koukam že sem zapomněl napsat že sem se stavil v práci už v pátek. asi nejvyšší čas jít spát dobrou všem :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.