Leden 4, 200916 r Téééda, koukám, že v neděli všichni chráápou bůh ví do kolika Jinak dobré skoro poledna chaso
Leden 4, 200916 r Téééda, koukám, že v neděli všichni chráápou bůh ví do kolika Jinak dobré skoro poledna chaso Leda howno, od půl šesté makám jak v úkole...
Leden 4, 200916 r Zdravíčko ... žadne chrapani ,, dokonce i octa uz byla v pohybu ... Zdar jak Brno, to u mě ještě ne, navíc teď pauzička na TV
Leden 4, 200916 r Zdar jak Brno, to u mě ještě ne, navíc teď pauzička na TV Byl jsem rano ve meste tak jsem zajel otestovat ručku ... Ted probehl obed a uzivam si volne nedele.,, jeste hokej treba zahrat ...
Leden 4, 200916 r Byl jsem rano ve meste tak jsem zajel otestovat ručku ... Ted probehl obed a uzivam si volne nedele.,, jeste hokej treba zahrat ... No já su od rána v garáži a teď koukám na ČT4, jak jsme to v létě v hradci posrali... Jináč koukám, že venku zase sněží...
Leden 4, 200916 r No já su od rána v garáži a teď koukám na ČT4, jak jsme to v létě v hradci posrali... Jináč koukám, že venku zase sněží... Snezi porad no ,, na pristi tyden hlasi az -20 tak uvidim,,vcera vecer jsem byl na pivo a docela jsem mrznul .,,
Leden 4, 200916 r Snezi porad no ,, na pristi tyden hlasi az -20 tak uvidim,,vcera vecer jsem byl na pivo a docela jsem mrznul .,, Jj, sněží a sněží...
Leden 4, 200916 r Zdarec uz s plnym brichem v teple domova. Zachvili zacinaji skoky na lyzich To já raděj ty akrobaty...
Leden 4, 200916 r Leda howno, od půl šesté makám jak v úkole... No tak to pardóóón... v půl šestý jsem ještě hezky zařezával
Leden 4, 200916 r tý vole, teď jsem byl tankovat a nevěřil jsem vlastním očím 20,90 za litr naturálu, paráda, skvělý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.