Leden 4, 200916 r No tak to pardóóón... v půl šestý jsem ještě hezky zařezával No já hlavně musel vypustit u motoráku vodu z motoru, protože už začalo mrznout i v hale...
Leden 4, 200916 r tý vole, teď jsem byl tankovat a nevěřil jsem vlastním očím 20,90 za litr naturálu, paráda, skvělý Já včera načurdil do kokty za 20.50,- za litr, jak to spadne pod dvacku, tak budu jezdit koktou i od vchodových dveří k popelnici s košem...
Leden 4, 200916 r přesně tak, ještě kousek to padne a spotřeba mě nebude srát vůbec a klidně budu jezdit za 15
Leden 4, 200916 r přesně tak, ještě kousek to padne a spotřeba mě nebude srát vůbec a klidně budu jezdit za 15 Asi tak nějak...
Leden 4, 200916 r No fuj, nehezký Jezděte opatrně chlapi! Jj, v poklidu a rozumně, žádný prasečiny...
Leden 4, 200916 r Mazec. Tak jak rikali jednou v telce..... nekteri ridici jsou rok co rok,prekvapeni ze ty podminky na silnici se zhorsujou,zima dojde a presto jezdi jako by bylo porad sucho.
Leden 4, 200916 r Bylzde: Hostivar a vzhledem k tomu ze cca od 15 hod. porad a stale snezi tak toho bude asi vic nez dost
Leden 4, 200916 r aj tak to mám kousek z Chodova...teď jsem kousek od Žatce a ani vločka....Kolik je tam stupnu??
Leden 4, 200916 r v mb jsou tak 2 cm, čili poprašek, v Praze to nebude jiný Takže stejně jako ve štatlu...
Leden 4, 200916 r Zrovna přemýšlím v čem to bylo s tím muzeem :-) No přeci v ladovské zimě od Jarka Nohavici...
Leden 4, 200916 r jojo pravda pravda..nohavica :-) No tak to jestli bude padat i přes noc tak bude v Pze veselo zase...
Leden 4, 200916 r mě bude bohatě stačit průjezd přes Mb, pitomců potkám dost. Každej připosranej z pár vloček, přední zadní mlhovky zapnutý a 20 na tacháči
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.