Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No tak to pardóóón... v půl šestý jsem ještě hezky zařezával No já hlavně musel vypustit u motoráku vodu z motoru, protože už začalo mrznout i v hale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tý vole, teď jsem byl tankovat a nevěřil jsem vlastním očím 20,90 za litr naturálu, paráda, skvělý Já včera načurdil do kokty za 20.50,- za litr, jak to spadne pod dvacku, tak budu jezdit koktou i od vchodových dveří k popelnici s košem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 přesně tak, ještě kousek to padne a spotřeba mě nebude srát vůbec a klidně budu jezdit za 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 přesně tak, ještě kousek to padne a spotřeba mě nebude srát vůbec a klidně budu jezdit za 15 Asi tak nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Kurec, stříbrná koktice zlomená vejpůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No fuj, nehezký Jezděte opatrně chlapi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No fuj, nehezký Jezděte opatrně chlapi! Jj, v poklidu a rozumně, žádný prasečiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Mazec. Tak jak rikali jednou v telce..... nekteri ridici jsou rok co rok,prekvapeni ze ty podminky na silnici se zhorsujou,zima dojde a presto jezdi jako by bylo porad sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Praha hlasi snih Jinak ahoooj kuciii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 kolik ho tam máme v tej Praze??A kde?ráno se tam zase chystám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Bylzde: Hostivar a vzhledem k tomu ze cca od 15 hod. porad a stale snezi tak toho bude asi vic nez dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 aj tak to mám kousek z Chodova...teď jsem kousek od Žatce a ani vločka....Kolik je tam stupnu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Bylzde: Momentalne jeden pod nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tři centimetry sněhu ! A u muzea čtyři !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Spidi: Ty jsi v Praglu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Spidi: Ty jsi v Praglu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 v mb jsou tak 2 cm, čili poprašek, v Praze to nebude jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zrovna přemýšlím v čem to bylo s tím muzeem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 v mb jsou tak 2 cm, čili poprašek, v Praze to nebude jiný Takže stejně jako ve štatlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zrovna přemýšlím v čem to bylo s tím muzeem :-) No přeci v ladovské zimě od Jarka Nohavici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 a když se juknu z okna, tak vidím dost poseroutků co jedou krokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 jojo pravda pravda..nohavica :-) No tak to jestli bude padat i přes noc tak bude v Pze veselo zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 mě bude bohatě stačit průjezd přes Mb, pitomců potkám dost. Každej připosranej z pár vloček, přední zadní mlhovky zapnutý a 20 na tacháči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Bylzde: Snad se nezaleknes snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.