Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdraví Hradec Králové.Je tu mlha jako prase a něco málo tu padá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Furt se dívám po navigacích a jen koukám jak jde ta technika dopředu. Blaupunkt TravelPilot 700No nekup to !!! jo tak tohleto je uz pekna vec!!! sem ani nevedel ze takovy navi jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To já taky ne. Hlavně ta ptákovina s tím hlídáním dopravních značek omezujících rychlost. Ještě by to mohlo mět v sobě i antiradar a jdu do ní !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Preju brou chut kdo se cpete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Pěkné popolední .,. Hlasím +1 stupen , vsechno zasněženo klouže to a jsem nažrat : ) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A co tvoje dieta !!! prot mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 takze uz po O - dnes opet jeleni hody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 čest práci...oběd mě teprve čeká..ráno jsem si užil D8 a málem jsem trefil idiota s Felicii...ufff..po cestě také mlha a teplota kolem 0...auto mám jak prase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak kde jste všichni.Nevíte kde je Jiřik3? Dnes má předávát Fabii tak na něj tak trochu myslím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj ted resim nejake bezdratove kamery a pozorovani papousku....a nemuzu nikde najit nejakou miniaturni infra kameru za dobry peniz...chci ji dat do budky a bych vedet jestli uz maji nejake vajicka ....jsou trochu divoci,tak je nechci moc rusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak kde jste všichni.Nevíte kde je Jiřik3? Dnes má předávát Fabii tak na něj tak trochu myslím! taky jsem si na nej vzpomel-bude chudak chodit pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 takze uz po O - dnes opet jeleni hody si byl u pražáků co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 si byl u pražáků co presne tak dnes sem si dak na cesneku spenat a knedlik...... panove.... to bylo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdárec,našel jsem ve sklepe slivovici,asi jsem jí dobře před 8 lety schoval O ní strach nemam,je zalitá voskem,ale je tam neotevrená litrovka rumu a ferneta,rok výroby 2001!!!Mužu to vypít,co myslíte???? nebo vylejt???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdarec chuligání,už mám z toho chození pěšky 2 kila dole .Musím se po něčem porozhlídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj Jiřiku.Plakal jsi při předávání auta nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj Jiřiku.Plakal jsi při předávání auta nebo ne? Ahoj, no do smíchu mi nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdaaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dobrý večer ve spolek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 TomášT: Ahooj bud jsme tady sami nebo se ostatni nebavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 já už jsem tady.Čučím do učení a vůbec mě to neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj CMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jirka3: To jsi do toho tak zabranej ze ani na sms neodpovidas? Romariooo: Achooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 SMS Jiřikovii jo?! Budu žárlit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Romariooo: Ja ti taky teda napisu... a prijedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.