Leden 16, 200916 r Furt se dívám po navigacích a jen koukám jak jde ta technika dopředu. Blaupunkt TravelPilot 700No nekup to !!! jo tak tohleto je uz pekna vec!!! sem ani nevedel ze takovy navi jsou
Leden 16, 200916 r Autor To já taky ne. Hlavně ta ptákovina s tím hlídáním dopravních značek omezujících rychlost. Ještě by to mohlo mět v sobě i antiradar a jdu do ní !!!
Leden 16, 200916 r Pěkné popolední .,. Hlasím +1 stupen , vsechno zasněženo klouže to a jsem nažrat : ) ....
Leden 16, 200916 r čest práci...oběd mě teprve čeká..ráno jsem si užil D8 a málem jsem trefil idiota s Felicii...ufff..po cestě také mlha a teplota kolem 0...auto mám jak prase..
Leden 16, 200916 r Tak kde jste všichni.Nevíte kde je Jiřik3? Dnes má předávát Fabii tak na něj tak trochu myslím!
Leden 16, 200916 r Ahoj ted resim nejake bezdratove kamery a pozorovani papousku....a nemuzu nikde najit nejakou miniaturni infra kameru za dobry peniz...chci ji dat do budky a bych vedet jestli uz maji nejake vajicka ....jsou trochu divoci,tak je nechci moc rusit
Leden 16, 200916 r Tak kde jste všichni.Nevíte kde je Jiřik3? Dnes má předávát Fabii tak na něj tak trochu myslím! taky jsem si na nej vzpomel-bude chudak chodit pesky
Leden 16, 200916 r si byl u pražáků co presne tak dnes sem si dak na cesneku spenat a knedlik...... panove.... to bylo!!!
Leden 16, 200916 r Zdárec,našel jsem ve sklepe slivovici,asi jsem jí dobře před 8 lety schoval O ní strach nemam,je zalitá voskem,ale je tam neotevrená litrovka rumu a ferneta,rok výroby 2001!!!Mužu to vypít,co myslíte???? nebo vylejt????
Leden 16, 200916 r Zdarec chuligání,už mám z toho chození pěšky 2 kila dole .Musím se po něčem porozhlídnout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.