Květen 14, 200916 r Počerady?Kde to je? je to asi 20km za Lounama, tak na pul cesty mezi Lounama a Chomutovem
Květen 14, 200916 r Jirko,ttak já říkám, pracovat jen do výše svého platu. Práce navíc musí být řádně oceněna.
Květen 14, 200916 r jsem po o, a konec prace uz se blizi taky a ted uz jen vymyslet kde umejt motor kua
Květen 14, 200916 r kam?? vzdyt vsude kde jsou wapky tak se nesmej mejt motory. Ja doma vsechno mam ale nechce se me to mejt pred barakem
Květen 14, 200916 r me staci defakto misto a hadice, jinak vsechno mam :-(( resim to kazdy rok, a kazdy rok je to problem a prijde me zbytecny za to platit, kdyz si to muzu udelat nekde sam
Květen 14, 200916 r Hm nejedu. Jedu na lepší. Máme zamluvený rekreační středisko.Takže tam jedu s kámošema a Okťa jede samo s námi. Akorát počasí nestojí za nic. Ještě že je v chatkách elektrika. No a ke všemu jsem dostal rýmu jako trám. Fakt super víkend.
Květen 14, 200916 r Autor Jj. Ještě nachystám něco na sebou a jdu chrápat. Od zítřka bude hóóódně náročno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.