Květen 30, 200916 r Dnes je den na prd, počasí stojí zaprd, celej den se učím, a ráno nebyl proveden upgrate faceliftu
Květen 30, 200916 r Ahoj Romčo, určitě na tebe myslím, ale snad by si nechtěl všechno hned Musím to přece rozvrhnout, nebo nebudu mít pak co dávat.. A vůbec, si myslíš že jsem nějakej ..... (no možná malinko ) ale záleží co si za tečky doplníš
Květen 30, 200916 r Dnes je den na prd, počasí stojí zaprd, celej den se učím, a ráno nebyl proveden upgrate faceliftu Uprage jakej? nebo spíš co konkrétně..? Já se taky mám učit a nějak mi to moc nejde, no tak si přepisuju konečně první přednášku a pak mám otázky z minulé písemky, tož se an to skusím zaměřit a doufat, zbytek snad v pondělí dám (ještě 2písemky)
Květen 30, 200916 r tak hezkou zábavu,čauky Děkuji, ale já neodcházím, jen se musíme domluvit, jaké DVD vložíme do soustruhu...
Květen 30, 200916 r ve škodovce jeden maník a proč to nevím bud to moje autí nemůže mít a musím mít nějek ten bazmek, nebo to neuměl... Upraveno Květen 30, 200916 r od Miles
Květen 30, 200916 r Domluvil mi to Rosťa, podle mýho asi mi fakt chybí nějakej bazmek, nebot ten týpek na tom VAGu furt klikal, takže něco uměl...
Květen 30, 200916 r Mílo: Rolbař pracuje jak v Praze tak i na horách-Pec pod Sněžkou a je skutečně dobrej ve svém oboru. Co ty výplně? Už máš?
Květen 30, 200916 r Mám je v pokoji složený vedle loketky, montáž bude bůhví kdy, nemám čas a venku je škaredě a protože nám garáž pršelo by na mne...
Květen 30, 200916 r Mě to neba.. pujdu asi za chvilku spát a ráno raděj brzo vstát.. tak dobrou noc dady
Květen 30, 200916 r tak dobrou noc dady Děkuji čertíčku :-* a že neuhodnete, co si vezmu na čtení na dobrou noc..? nápověda: červená knihovna to nebude a nebo změním názor a usnu u telky..
Květen 30, 200916 r Mě to neba.. pujdu asi za chvilku spát a ráno raděj brzo vstát.. Co jdeš ráno dělat?
Květen 30, 200916 r Autor PS. nechce mi někdo udělat čajík? Aby Ti po něm ale nebylo pokud ho ale nezchladíš třeba rumem
Květen 30, 200916 r Co jdeš ráno dělat? Jo tak to ti tedka nepovím, hlavně musím vstát.. nebo se nechám vzbudit každopádně dopoledne to spíš bude mega nabitý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.