vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 prsne hlavne co se tyce tohohle fora, to ja sem hajzl kluci bacha vokradu vas vo kilo ani nevite teda vite jelikoz mi ho poslete nebo prijdou Ukacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 prsne hlavne co se tyce tohohle fora, to ja sem hajzl kluci bacha vokradu vas vo kilo ani nevite teda vite jelikoz mi ho poslete nebo prijdou Ukacka to delas verejne, to neni zadny tajemstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Vitto, neukázal , tak jsme starší ročník než většina z vás, prezentují se mladší ... ne že by to bylo něco nehezkého, ale soudnost máme oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 prsne hlavne co se tyce tohohle fora, to ja sem hajzl kluci bacha vokradu vas vo kilo ani nevite teda vite jelikoz mi ho poslete nebo prijdou Ukacka a navíc jseš lhář a všechno překrucuješ, fakt sviňa, ale já byl lhář dřív než ty a taky jsem kroutil až překrucoval, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 to prave posoudime :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ty jsi byl vzdycky sama levarna, tak uz se nedivim nicemu teď vyjímečně ne protože do leváren bych se nepustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 teď vyjímečně ne protože do leváren bych se nepustil jj potrefena husa, pekne hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 a navíc jseš lhář a všechno překrucuješ, fakt sviňa, ale já byl lhář dřív než ty a taky jsem kroutil až překrucoval, eště jsi zapoměl, že si honí tričku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 jj potrefena husa, pekne hosi Hajzle počkej až bude grilovačka, pustím na tebe Teďu s Rockym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 teď vyjímečně ne protože do leváren bych se nepustil tak těma zkroucenejma paragrafama si z levárny uděláš pravárnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Hajzle počkej až bude grilovačka, pustím na tebe Teďu s Rockym tak to jsem fakt klidnej, pac hosi se pustej maximalne do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 eště jsi zapoměl, že si honí tričku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak těma zkroucenejma paragrafama si z levárny uděláš pravárnu je to stejně verbeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 eště jsi zapoměl, že si honí tričku aaaa ze by nejaky prihody z nataceni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 tak těma zkroucenejma paragrafama si z levárny uděláš pravárnu tak trošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 aaaa ze by nejaky prihody z nataceni?? nevím, to psal Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 nevím, to psal Olin to byly urcite nejaky reklamni spoty na trika skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 to byly urcite nejaky reklamni spoty na trika skodahome nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Co to tu je za bordel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 vyhrnout a desinfikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Co to tu je za bordel ? kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tu ! Asi je potreba Vas vsecky nahlasit Olineckovi a Pticikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tu ! Asi je potreba Vas vsecky nahlasit Olineckovi a Pticikovi hlas, použij tlačítko Report ať vědí jak se chováme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 to byly urcite nejaky reklamni spoty na trika skodahome tak ted si me rozstipal ja na tu grilovacku vezmu Qvina a pustej se do tebe tri psi(y) jirino to bude veselej vecirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.