vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no ja neco nasel ale to je az za suchdolem, to se me a jrkovi moc nebude chtit to mame na nejdebilnejsim miste chtelo by to neco jako hostivar, strasnice asi ne?tam je to klidnejsi, vetsinou prostorny ze tam dame auta a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no ja neco nasel ale to je az za suchdolem, to se me a jrkovi moc nebude chtit to mame na nejdebilnejsim miste chtelo by to neco jako hostivar, strasnice asi ne?tam je to klidnejsi, vetsinou prostorny ze tam dame auta a je to Tak Suchdol mám úplně přes celou Prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já taky něco kolem Strašnic by bylo asi nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nooo uz se pomalinku zacinam tesit :-) to bude marast zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no ja neco nasel ale to je az za suchdolem, to se me a jrkovi moc nebude chtit to mame na nejdebilnejsim miste chtelo by to neco jako hostivar, strasnice asi ne?tam je to klidnejsi, vetsinou prostorny ze tam dame auta a je to co tady, ale to bude asi taky daleko pro ostatní http://www.mondeoprague.cz/index.php?page=...ouse〈=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nové Strašecí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co tady, ale to bude asi taky daleko pro ostatníhttp://www.mondeoprague.cz/index.php?page=...ouse〈=1 To znám,jezdím tam občas.Dá se tam gut parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 To znám,jezdím tam občas.Dá se tam gut parkovat pro mě by to taky šlo, neměl bych to tak daleko hodím odkaz do srazů a uvidíme kdo dá vědět, že přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 kuva dnes se to vlece!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co se vleče, neuteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 takze urcite to mondeo? teda skodovky do hospody vlastneny fordakem to bude mit P2M radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já nevím, hodil jsem návrh do srazů, tak uvdíme kdo se k tomu vyjádří ještě jsem pak našel nějaký staeky hause v Nuslých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 co se vleče, neuteče by mohlo utyct... uz chci 17:30 !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nusle dobry ja pak vecer musim do cernyho vola takze ten suchdol by byl paradni vlastne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nusle dobry ja pak vecer musim do cernyho vola takze ten suchdol by byl paradni vlastne pro mě Černý Vůl na druhý straně Prahy, tak uvidíme jak to nakonec dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 by mohlo utyct... uz chci 17:30 !! mě akorát padla, odcházím domko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no pro je me suchdol na nic dokud nebude most z bohnis do suchdola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 mě akorát padla, odcházím domko se mas tak cus!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no nic tak v praci balim a jdu se plynule presunout domu a na zahradku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 tady nikdo.... tak cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj certe jak se mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ahoj certe jak se mame? ahoj houmiku..nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Brý večer jiříku.. ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.