O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ten zas bude narvanej jak igelitka tak to je dost mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 asi i s vyvrcholenim :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak to je dost mozny ty voe a jak jsem mel hrachy, kdyz me malem skocil do toho auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 :smich: tak ze je to jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no musim rict, ze to bylo pomerne na divoko No tady taky a asi víc než je společensky přípustno, to kdybyste viděli pánové lol já, dadáče, hrdý moravák se tímto distancuji od Brněnské knajpy páč to, co se včera dělo už i na mě bylo moc moc moc nevěřil jsem očím, uším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 asi i s vyvrcholenim Ty woe, tam vrcholili asi všichni lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ty voe a jak jsem mel hrachy, kdyz me malem skocil do toho auta no to by byl mazec - a ja prejetej malem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak koukam, ze sranda byla vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 No tady taky a asi víc než je společensky přípustno, to kdybyste viděli pánové lol já, dadáče, hrdý moravák se tímto distancuji od Brněnské knajpy páč to, co se včera dělo už i na mě bylo moc moc moc nevěřil jsem očím, uším.. jestli uvidis nase videa tak se pokakas smichy..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak koukam, ze sranda byla vsude malicka.. a jeste bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 videa jsou jako hodne vtipny, i kolem te chatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 videa jsou jako hodne vtipny, i kolem te chatky :-) jj jsme tam nality jak hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jj jsme tam nality jak hovada se divim, ze tam nikdo nevlitnul, kdyz jsme tam delali takovej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 malicka.. a jeste bude.... myslis hned ten patek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jestli uvidis nase videa tak se pokakas smichy..... :smich: Rád se mrknu a shodnotím, co bylo "ostřejší" páč to, co tam oni "vyváděli" to snad nelze ani publikovat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 vsechno se da publikovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 se divim, ze tam nikdo nevlitnul, kdyz jsme tam delali takovej bordel presne - hudba taky potichu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 vsechno se da publikovat :-) uplne vsechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 presne - hudba taky potichu... jj to vylozene, septalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 uplne vsechno? dobra, skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 myslis hned ten patek?? no tenhle asi ne... hele koho mi muzem jeste vzit z fora na ty nase takovyhle akce? nikdo asi takovej uz nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 jj to vylozene, septalo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no tenhle asi ne... hele koho mi muzem jeste vzit z fora na ty nase takovyhle akce? nikdo asi takovej uz nejni ale ja myslim, ze naprosto v pohode by se tady jeste dost lidi naslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 :smich: jeste, ze me to nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdravím pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.