O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ale ja myslim, ze naprosto v pohode by se tady jeste dost lidi naslo :smich: tak to jsem rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdravím pánové cus! tak se chystam zrovna do hajan.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 :smich: tak to jsem rad... tak neni problem nominovat dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdravím pánové ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 cus!tak se chystam zrovna do hajan.... taky pujdu chrapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 vsechno se da publikovat :-) Tak to "naše" asi ani moc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no nic tak panove asi jdu chrapat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak neni problem nominovat dalsi ok na priste hele ted jsem si uvedomil ze v patek jsme chteli delat nabor ze?? :D tak to se povedlo ... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 no nic tak panove asi jdu chrapat! ja taky at jsem zitra malinko v pohode, jinak chystam cestu do Liberce tak bych se mohl stavit na obed ci kavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ja taky at jsem zitra malinko v pohode, jinak chystam cestu do Liberce tak bych se mohl stavit na obed ci kavu :-) kdyz to bude kolem 12:00 .... dohodnem se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak vsem brou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak vsem brou..... ve spoluzackach jsou fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ahoj Weekend se vydařil předpokládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 HF: alice je v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 A neměla by ?!? - nebo je zase něco o čem ještě nevím a měl bych ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Nene...v pohodě.Jako kdybych nic neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ale řekl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hrábě: nejsem si jako jeden z mála střízlivých ničeho vědom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Už jsi viděl o co jste přišli v Ostravě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 čertice co ty mlčíš? o víkendu nic.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 HF: probereme to v H.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hrábě: nejsem si jako jeden z mála střízlivých ničeho vědom A Ty ses vypařil v kolik ?!? Ještě jsem si chtěl fůknůt a Ty už nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 HF: probereme to v H.K. Tak to po dnešku bude na hodně dlouho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Podle mě Dáda byl okolo 1:30 v prdeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Podle mě Dáda byl okolo 1:30 v prdeli... Naštěstí byl po Brně klid tak je to teď už jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.